Tema je zaključana

Re: Platnena parlaonica (7.dio)

15 stu 2009, 17:24

silki je napisao/la:rekoh ti da su :srca

jedino što mene ždere kod tih gaća je to da su mi svakim pranjem mrc manje. perem ih u ladnoj vodi, sušim na ravnoj podlozi i opet se skupljaju :dunno

Ili guza raste :dada

15 stu 2009, 17:26

ma nije. ove koje ja imam su kupljene ovo ljeto. nedavno sam u rukama imala istu veličinu ali nove - razlika je očigledna.

15 stu 2009, 18:39

O kojem proizvodjacu pricas? Da se pripremim...

15 stu 2009, 19:11

disana.

15 stu 2009, 19:15

Eh. Pricas u pull-on-pants? Koju velicinu imas?

15 stu 2009, 19:17

aha. mislim da je ipak do vune a ne do kroja :/
od 18 - 24 mj.

15 stu 2009, 19:19

Sigurno je do vune. Ja sam narucila onaj cover na cicak. Morat cu jako paziti kod pranja.

15 stu 2009, 19:21

hladna voda i nemoj žmikat jako.

15 stu 2009, 22:52

inače je vuna takvog svojstva-zato jer je prirodni materijal..
-.ide ruku pod ruku s drvetom uvijek se mijenja i uvijek radi....ja sam sve svoje covere šivala sama od 100%vune i smanjivaju se bez obzira koliko ih pazim...ali nisu bili tako skupi kao disana pa kad više nebudu bili za upotrebu sašit ću nove-nevidim drugo rješenje :dunno

15 stu 2009, 23:14

ja sam zaboravila reći da sam stisla jedan gwenin cover. :oops: to sam skužila tek kad mi je došao drugi iste veličine. :lol kad ono manji ovaj koji mi je doma.

večeras držim fige za necurenje pelena :dada

naručila sam još pelena od naide i još uložaka dodatnih da ih presavijem kod pišeka. ujedno je pala i vreća za držanje pelena. sad sam u iščekivanju.

16 stu 2009, 11:59

stigao mi paket s kittykinsa :joy :
Disana vunene gacice - uzela sam drugu velicinu 6-12 mjeseci, mislim da su nam sada jos velike, probat cu kad se vratimo kuci. Prekokrasne :le . Pa kao pravi streber :uco sam uzela i maslinov sapun za rucno pranje te sampon od Disane za vunu.
Pa jos krpica za brisanje guze, jedna bucmasta Minky pelena, jedna prekrasna plava Itti Bitti pelena (volim dlakave :luv ) i zadnja Close parentica AIO. I stay dry lineri.

16 stu 2009, 13:37

Stigao i meni paket s kittykinsa :joy :joy :joy ! Tako sam oduševljena!!!!!
Joj treba dočekat da to sve bebač proba!

Ja naručila i dobila
Bummis cover bijeli s veličina
modern baby cover žuti karirani xs
diddy diaper od nature babies veličina s unbleached frotirasti
i nappi nippas bija, svijetlo plava i plava

Oduševljena brzinom isporuke, kvalitetom pelena, pogotovo covera jer mi se čini da su puno bolji nego ovi koji se mogu kupiti u hr! Postat ću ovisnica!!!

Hvala svima na savjetima i uživajte u pelenama! :kiss

19 stu 2009, 11:29

mi još nismo dobili naše pelenice...a ni novce....... :(
cure, jel imate osjećaj da vam se beba uvijek pokaka u određene pelene? :D
mislim moja uvijek ima zamazane sve pelene....ali kad joj stavim bambus....e onda se zna pokakati, da sve curi sastrane...ali uvijek..... :lol

20 stu 2009, 10:58

obozavam bambus pelene. i eto pitanja, mozda ste pisale o tome, ali ne mogu naci.
dali postoje AIO koje imaju bambus unutra?

20 stu 2009, 10:59

Mini Me je napisao/la:mi još nismo dobili naše pelenice...a ni novce....... :(
cure, jel imate osjećaj da vam se beba uvijek pokaka u određene pelene? :D
mislim moja uvijek ima zamazane sve pelene....ali kad joj stavim bambus....e onda se zna pokakati, da sve curi sastrane...ali uvijek..... :lol

upravo sam pisala na ljetnim bebama. bambus pelena nam je bila prepuna.

20 stu 2009, 11:25

Arkana10 je napisao/la:dali postoje AIO koje imaju bambus unutra?

mi imamo mamalittlehelper se zovu...ali nije nam stigla jedna pošiljka......pa ti ne bi njih preporučila....ali pelene su super!

20 stu 2009, 12:32

Arkana10 je napisao/la:obozavam bambus pelene. i eto pitanja, mozda ste pisale o tome, ali ne mogu naci.

AIO close parent (formerly modern baby) - pop-in - bamboo.

20 stu 2009, 17:58

silki je napisao/la:
Arkana10 je napisao/la:obozavam bambus pelene. i eto pitanja, mozda ste pisale o tome, ali ne mogu naci.

AIO close parent (formerly modern baby) - pop-in - bamboo.

nasla
preskupo je da narucim tu
http://www.bebeco.co.uk/pop-in-nappy-po ... 1052-p.asp

20 stu 2009, 18:00

preljepi su, idem naruciti ;)

20 stu 2009, 18:17

a vas pitam nešt u vezi linera!

Da li ih i od kad koristiti?

Koje i gdje kupiti?

Znam za one bambino mio 70 kn 200kom i za neke eimalwaschlapen papirnate iz dm-a koje u biti nisu lineri ,al ih mame koriste ko to i vele da se čak mogu oprat u vešmašini ak su samo zapišane.
Koja je razlika između tih i bambino mio i da li postoji još koja opcija u zg ili brežicama?

Naišla sam i na pamučne tj platnene linere? Da li to itko koristi?

Hvala puno na bilo kakvim info!

20 stu 2009, 19:31

e silki...el me navlacis ko mak na konac... bas sam mislila narucit air flow cover...a sad imaju i onu ponudu :baba

ko je sve koristio te me covere,zanima me kako je sa djelom oko nogica,ja imam jedan na drukere od nature babiers,a ovi mi se cine slicne a tolko zulja oko nogica da cak ne zakopcam donji druker ,dok je oko pasa na najmanjem kopcanju jos prs lufta...

moj dolisin vuneni cover je jos i sad velicine ko i kad sam ga kupila al nam je pre nizak na guzi,pa pelenica proviri..moram ubost bar jedan disanin :p
e i ja ga perem sa tim maslinovim sapunom

a sve si nesto kombiniram ubost jos jednu konoplju i jednu bambus od rode... kakav sam ja pp-frik ak nemam ni jednu rodinu :lol

a sad mi se u du otvara i pandina trgovina...
ajme presusit ce mi ustedjevina :lol
a marin ce prestat nosit pelene

arkana-na kittykinsu su ti close parentice na nekom kao snizen ju-mislim 10 il 12 funti-stari kroj...
a ralika od starih i novih je u velicini drukera-bar mislim da je to to(i to su skuzili kad su meni slali onaj booster,pa sam na kraju dobila cjelu pelenu free :naughty )

edit-
tigger-linere je najbolje pocet koristit kad beba pocne jest pa se istolica pocne formirat,pa tek onda imaju nekog smisla,jer je do 6mj kakica skroz tekuca pa je i sa i bez po cjeloj peleni-uglavnom!

21 stu 2009, 11:11

mi koristimo tosamine krpice za pranje i puno su mi bolje od bambino mia.....ja joj stavljam linere u svaku pelenu...znam da nema smisla joj stavljati...ali ipak malo zaštite pelenu....barem meni....naravno da budu sve pokakane, ali lakše mi ih je za oprati..... :dunno

21 stu 2009, 13:12

Imamo problem. Već neko vrijeme E ima osip na guzi i trbušćiću(baš tamo gdje se pelena kopča) i to nekim čudom prođe u jednokratnim. Negdje na ovom pdf-u sam pročitala da je već netko imao takav problem i mazao s nekom ljubičastom kremom. Dakle, ne mogu pronaći pa ako se netko sjeća ili mama koja je imala problem pročita ovu moju poruku neka mi odgovori. Koja je to krema? Molim lijepo. :D :kiss

21 stu 2009, 15:18

Penny tnx :kiss
nisam narucila jer imam probleme sa karticom, idem vidjeti na tu str.
*
lineri koristim ovisno o peleni. imam ih sa pelenama u kompletu.
*
Zvecka i mi smo muku mucili sa osipom i otkrila sam da je problem u nocnoj peleni. pa sada za noc stavljam jednokratnu.
kreme smo puno spominjale. ne znam na koji mislis.

21 stu 2009, 16:24

Arkana, na Kittykinsu nema vise Close Parentica (tih snizenih), ja kupila zadnju :cool . Dobit ce uskoro te novije, cijena ce biti isto 14 funti. Dobra ti je stranica koju si stavila, vec sam nasla sta bih si narucila :mrgreen: . Ima neki problem s placanjem?

Penny, ja imam Rodine bambus pelene. Dosta su malene, iako vrlo vrlo mekane, ali se suse beskrajno dugo.

21 stu 2009, 19:17

Tanja vidjela sam ;) ne imam probleme sa mojom karticom, dobro da mi stoji narudzba pa cu pokusati sa drugom. ja sam narucila paket od 10 po snizenoj ceni.
i ja imam rodine bambus pelene i problem mi je susenje, sve ostalo je ok.
i odlucila sam se da cu sljedece samo AIO kupovati.

21 stu 2009, 19:26

AiO su stvarno praktične, ali nisu baš 100% pouzdane, pogotovo kod malo većih guza. Ako se dijete puno popiški propuste. Zato je dobro stavljati osim tetre unutra još jedan uložak na pelenu. To su moja iskustva s AiO

21 stu 2009, 20:34

Velika je postarina Arkana na toj tvojoj stranici.
Nego vidim da svi imamo s Rodom slicna iskustva dugog susenja. Ja sve pelene frknem u susilicu i kad ih izvadim neke budu potpuno suhe, neke jos minimalno vlazne ali najvlaznije uvijek ostanu i bambus pusa i njezna pusa od Rode.
Meni su dobre i pocketice koje imamo. Trenutno sam odusevljena Itti Bitti pelenicom, super super kroj. :dada

22 stu 2009, 20:19

AIO su stvarno praktične. imam ih i ja. ali samo za po doma jer tin piški ko fontana pa ga moram često mijenjati inače... :roll:

22 stu 2009, 21:54

tigger je napisao/la:a vas pitam nešt u vezi linera!
Da li ih i od kad koristiti?
Koje i gdje kupiti?

ja ih nikad nisam koristila. prosto mi dođe žao od svih divnih materijala i prepre mekanih velura koje imam stavljati papir do guzice :dunno
itak ti ne trebaju za početak već kad krene dohrana i kakica postane konkretnija.

penny je napisao/la:e silki...el me navlacis ko mak na konac... bas sam mislila narucit air flow cover...a sad imaju i onu ponudu :baba
ko je sve koristio te me covere,zanima me kako je sa djelom oko nogica,ja imam jedan na drukere od nature babiers,a ovi mi se cine slicne a tolko zulja oko nogica da cak ne zakopcam donji druker ,dok je oko pasa na najmanjem kopcanju jos prs lufta...

mother ease air flow? najnaj cover i najnaj kroj. mo'š super namjestiti i na špekastim nogicama jer su na čičak.

zvečka je napisao/la:AiO su stvarno praktične, ali nisu baš 100% pouzdane, pogotovo kod malo većih guza. Ako se dijete puno popiški propuste. Zato je dobro stavljati osim tetre unutra još jedan uložak na pelenu. To su moja iskustva s AiO
ovisi najviše o AIO. ima odličnih a ima i loših. ti spominješ tetre pa predpostavljam da imaš pocketice? koje?
moje niti jedne AIO sem ME ne puštaju kad ih muški zapiša. u close parent stavljam one krpice za pranje koje tanja jako hvali jer su svi ulošcu preglomazni i preveliki za tu AIO pelenu. čisto da ubacim još jedan sloj zbog toga što ga ipak u vrtiću ne presvlače tak' često k'o ja doma.
Tema je zaključana