Krumpirić je napisao/la:Ja se pripremam za razgovor s tetama u vrtiću
Držim fige, nama su rekli da je ok, iako nemaju drugih platnenih u vrtiću "već godinama" - naravno da sam pokazala jednu i onda je žena rekla - AHAA, to sam vidjela na nekom letku

Sada je: 18 tra 2026, 16:45.
Moderator/ica: nevenera
Krumpirić je napisao/la:Ja se pripremam za razgovor s tetama u vrtiću

petrovamama je napisao/la:Zaključila sam da bi mogla pokušat prodati covere koje ne koristim (Rodine, Naturine i Flafi i Pandu) otkad imam ME pa tako razumno pronaći sredstva bar za jednu pelenu.
Prvo sam mislila čuvati covere za drugu bebu, al sad vidim da ću radije kupiti polovne ili nove Rikkije jer mi je to baš super cover.

i mi boromira iz milja zovemo bebipahuljica27 je napisao/la: Bebija sam prvih 3 tjedna prematala i po noći 2 puta, ali sada to više ne radim jer vidim da nema potrebe.

petrovamama je napisao/la:Može pitanje? Dva pitanja?
1. Odakle ste naručivali ME covere?
Ne znam jel mi bolje (jeftinije i / ili brže) s njihove originalne stranice ili s babykinda? Ili od negdje drugdje?
nemam ti pojma za avenue mall karticu ali za registraciju paypal računa trebaš master ili amex kreditnu karticu.Budući nemam ni jednu kreditnu k mislila sam uzeti Visa Avenue Mall poklon karticu, mislim da bi to primili, nije skupa, i nitko te ne može prevarit za više love neg imaš na kartici.
2. Jel imao tko iskustva s takvom karticom?

možda k ne piški pretjerano noću

angelina_2 je napisao/la:ne kuzim u cemu je fora? zar je tako tesko odgovoriti na pitanje? pa ne mislim vam pokupovati sve kaj ima u ducanu da bi imali tajne di se kupuju materijali...a ne vjerujem da bas nitko nezna
podocnjaci forever je napisao/la:Naime, bambusnih tkanina u rvackoj nema, podatak je skoro pa 100% provjeren.
Pamučni velur je također još uvijek nepoznanica, iako ima šanse da ga se ponegdje i nađe. Mislim, ja ga nisam našla nigdje, a koliko sam čitala i na Rodi, nula bodova za njega. Jedino je jedna cura daaavno dosta čini mi se rekla da je negdje u Zg našla pamučni velur.
Uglavnom, moglo bi ga se naći u veleprodaji ili u trgovinama metraže koje uvoze iz Italije. Što će reći, možda ga nađeš tamo gdje najmanje očekuješ.
Inače se pamučni velur u njemačkoj i austriji zove Nickistoff, ima ga preeeekrasnih boja, ali je i skup - najjeftinije što sam našla jest 6, 50 eura. Eh, da mi je još netko tko bi mi donio to na ruke, nekako bih i pregrizla, ovako je preprepreskupo, uz visoki šiping prema nama koji nismo u EU, te vjerojatno i određenu carinu.
Kao što sam ranije spomenula, ja sam ga našla u Novom Sadu. Mozgala i mozgala kamo bih po njega, sve vrtiim po glavi zapad, kad rješenje na istoku.Meni je istok puno bliže nego zapad, jel.
Samo da izradim putovnicu i odo ja put petrovaradina.
![]()
Cijena u NS je - pazi ovo - 20 kn za 1 m! A širina je i šira nego klasična dupla - čak 155 cm.

petrovamama je napisao/la:angelina_2, u blizini mene ima trgovina Pamigo, Ilica 510 (imaju i u Vlaškoj), imaju velik izbor tkanina, a imaju i veleprodaju.
Ne znam jel imaju velur jer ja ne šivam pa i ne tražim, ali na njihovoj stranici www.pamigo.net se spominje neki velur.
Ne znam jel pamučni i ne znam jel postoji još nekakvi pa da ovaj možda nije pamučni.
Imaju broj telefona pa pitaj.
Inače, šivalice se obično dopisuju na Platnenoj šivaonici, kačkaonici, ja sam tamo pitala za savjet za uloške, a na kraju mi je jedna divna šivalica sašila pa se nisam sama patila

angelina_2 je napisao/la:ne kuzim u cemu je fora? zar je tako tesko odgovoriti na pitanje?

"

petrovamama je napisao/la:Pahuljice, ja se slažem.![]()
Mi smo s platnenima počeli vrlo kasno, ali smo počeli po noći jer su nam jednokratne konstantno propuštale na boku.
Između ostalog, puno pampersica i nije baš tako suha kako se općenito misli i priča.
Zanima me jel te ljudi blijedo gledaju kad kažeš da koristiš tetre?

pahuljica27 je napisao/la: "vi znači imate viška vremena doma?"
A ja njoj na to: "Za dobrobit svog djeteta uvijek imam vremena".

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.