bome trebalo mi je neko vrijeme da se riješimo smrada.
kombinacija kamenca i zaostalog praška po rubovima peklenama u kombinaciji s urinom daju neopisiv miris

imali smo i topic na temu smrada
viewtopic.php?f=98&t=50335
Sada je: 18 tra 2026, 15:17.
Moderator/ica: nevenera

to mi je fenomenalno otkrice.

noah je napisao/la:Proučavala sam mother easy i naturu na njihovim stranicama.

Prvo osušim na štriku i onda ih potrpam u kantu s rupicama. 

). Kaj ja znam, možda su djeca u Australji uža
Mislim nisu Pop-in jedine prirodne unutra.
dominika je napisao/la:Cure imam jedan ME cover za poklonit, neki srednji broj, morala bi provijerit..hoće netko ? pa se nju spremam poklonit jednoj forumašici).

. Ma ne moraju pelenice biti pocket, nego jednostavno da su u jednom komadu
. Meni nije bed cijena jer imam sve od prve curke. Ostalo mi je puno pelena i sada bih si željela nekoliko baš, baš fensi pelenica ali da su sve iste. Moj muž i čuvalica ne kuže koje su za noć, za dan, koji cover na koju pelenu... Imam ih sto različitih vrsta
.
dominika je napisao/la:Ok noah..onda se vdimo na kavici, budem vidijela sto imama jos sto se moze poklonit a nemre se prodat ...definitivno se rješavam svojih platnenih

Ne smije se peglati niti jedna vrsta pp, niti uložci za pelene, zar ne?

moja rodina je stara skoro 4 godine i nije me ponukala da ih nabavim još, ali vjerojatno su se i oni popravili. Ma sve pelenice su mekane nove, a dobre su one koje i ostanu mekane nakon svakodnevnih pranja, a da super upijaju. Imam smib pelenice od starije curke i one su što se kvalitete tiče fenomenalne, super upijaju, za noć odlične, ali su otvrdle. Ako ih stavim preko dana kada se bebano kreće naribaju mu nogice.

, rodine i flafine mi se čine puno bolje, jedino flafi ima malo prejake lastike oko nogice ali inače je super meka, rodina nježna organska čista petica, a ova druga pusa sa split pocket uložkom mi se čini kad ga napred preklopim za pišu, da je malo pretvrda između nogica, a time trunku preširoka. Eto mojih početnih dojmova. Još nešto isto mi se čine flafine preplitke ili to možda ne bi trebalo smetati

. Jelena je nosila jednokratne (i sad joj oš stavi za noć, mada je češće suha nego mokra), pa je rijetko imala osip. Valjda ovisi o djetetu...
! Mama se s drugim djetetom ohrabrila i opametila
.
Ana2010 je napisao/la:Najviše pelena imam od jedne šivalice iz Splita (kupila po preporuci poznanice koja je njima oduševljena) koju vjerojatno ne smijem reklamirati.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.