Sada je: 18 tra 2026, 13:48.
Moderator/ica: nevenera

i to u kombinaciji sa žlicom detrdženta naravno da nije moglo izać čisto. Za odsmrđivanje sam uzela 10 "opranih" smrdljivih pelena zajedno sa ulošcima i oprala na 60 sa pretpranjem i dodatnom vodom i žlicom i pol detrdženta. Mašina je bila puna do pola. Nakon tog pranja smrad je u potpunosti nestao. Dodala sam još 2 ispiranja za svaki slučaj. Onda u sušilicu da mi budu suhe za noćas.

Odsmđena bambus konoplja odradila je svoje kako treba.

procurilo.
pa slijedi pranje i lanoliziranje. 

to mi se vec ljetos jednom dogodilo..ne kuzim kako, al eto

Nama se povremeno pojavi malo pelenskog osipa sa unutrašnje strane bedra (samo na jednoj strani), shvatila sam da pomaže ako to mjesto redovito mažem Bepanthenom.
Liv Tyler je napisao/la:Taj osip bude nesto kao crveni plikovi, veci ili manji, a nekad se sve i spoji. Imaju jasan o opipljiv rub, kao prsten recimo na dodir. Koza se moze i prhutati i oraniti do te mjere da djetetu ide krv. I ne prolazi samo od bepanthena.
Dosadan je, zna se vracati nekoliko puta pa izgleda kao zacarani krug.

Uglavnom, imam spliticu, tri uloška koja se kopčaju drukerima, jedan za pelenu, ostali jedni za druge. Upijaju super (posebno kad su sva tri, navodno može i za noć, ali to se nisam usudila), pelena je pedantno i precizno šivana, stvarno bez greške po tom pitanju. Meni ne smeta, ali malo je šira između nogica. Kod tog modela jedino mi smeta što su one gornje uši (na dijelu koji dođe na trbuh) dosta široke - pelena se smanjuje presavijanjem, pa valjda zato. Uglavnom, kad je povećana, onda mi smetaju bebaču, taman mu nemrem preko prepona to namjestiti kak spada. Ali sam se domislila pa ih presavinem da budu uže, i sve štima. Uzela sam ih rabljene, mislim da su izdržljive. Jedino da su na tom dijelu koji smeta više rezane, bile bi mi puno draže.
Ali fora su mi te hibriduše.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.