, ali ne znam uopće koja veličina nama sada treba.Danas smo ga vagali i ima 6200, na cca 63 cm

Sada je: 14 ruj 2026, 22:04.
Moderator/ica: nevenera
, ali ne znam uopće koja veličina nama sada treba.

silki je napisao/la:pobježe mi ovo![]()
swaddlebees pocketice su mrak. samo što mi je originalni uložan nekako tanašan pa radije ubacim tetru. meni su tetre najnaj punjenja za pocketice. taman po mjeri.
kakvu si vunu ubola?

piše pored svakikoh od koliko do koliko kila.ivana385 je napisao/la:Cure, gledam malo sada covere na e bayu, ima ih divnih, ali ne znam uopće koja veličina nama sada treba.
Danas smo ga vagali i ima 6200, na cca 63 cm

dominika je napisao/la:Meni Filip bez obzira na vrstu pelene nosi body 86/92. Trenutno ima schiessorov 92 i taj mu mogu zakopčatCartersove za 9 mjeseci nemogu zakopčat preko pp, morala bi uzeti za 12 mjeseci.

dodđu oko 50,00kn. nije bas malo al piše da ne preraste se tosamotako jer nemaju nogavice

silki je napisao/la:falim te bože da se uskoro skidamo iz pelena pa me ne možeš navuć'
. Našla sam one kao krpice za vodu ali je nacrtano da nejde uwc. 

dominika je napisao/la:evo Filip mi se uspješno popišaoposlje spavanja u wc

Mrđi je napisao/la:i imam idejukad bude samo u peleni necu mu stavljat pul cover vec cu ga pustit da sarene guze sarmira svijet oko sebe (pa ako ga zapisa
)
ili jedino da mu navucem one grijace za nogice?
sto i nije dobro za bebino zdravlje... 

hvala mamina cura na tipu....
yra je napisao/la:dominika je napisao/la:evo Filip mi se uspješno popišaoposlje spavanja u wc
Ma daj! Pa, kako si uspjela potaknuti ga?

stoje ti tam gdje i njihove vatice. svijetloplavo duguljasto pakiranje na kojem piše Einmal-Waschlappen.Bellatrix je napisao/la:Ja sam možda malo manjeg mozga ali nigdje nisam u dm-u nisam našla ništa slićno linerima koji bi se mogli baciti u wc. Našla sam one kao krpice za vodu ali je nacrtano da nejde uwc.
Bambinomio ima samo u ljekarnama?
iako smo tek u početnom stadiju, pa mi se jako sviđaju šareni (ima kod nekih teta šivalica), u obliku soakera, a i ovih krojenih.

petrovamama je napisao/la:
Za ljeto su mi fora ti štrikani jel mogu poslužiti umjesto hlačica, a šivani možda za noć?

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.