)Inače, netko na SBF-u prodaje paket rabljenih Popolini pelena - 23 kom + ulošci za 450 kn.
Meni je to previše, i novaca i pelena
Jel bi netko možda dijelio?
Sada je: 18 tra 2026, 16:45.
Moderator/ica: nevenera
)

, za mog dječačića metroseksualca. 

ne smeta meni

orchid je napisao/la:Pitanje za cure koje imaju cushies ultra pelene - da li ih mogu oprati na 95 stepeni? Većina pelena su se poprilično usmrdile iako stavljam malo deterdženta pa namjeravam sutra da ih perem i ispiram do besvjesti, mislila sam na 95.Kako se vi rješavate smrada (da se razumijemo, ne smrde one kad stoje, već čim se upiški počnu jako smrdjeti, a da ne spominjem noćnu - moram izračiti sobu svako jutro da se riješim smrada)

petrovamama je napisao/la:Danas mi je trebalo valjda sat vremena da ih sve isperem prije pranja.![]()
jesi probala s linerima? meni pomažu, samo ih bacim. ne stavljam ih uvijek, samo kad znam da će kakati - nakon ručka nprmeni bi bioMrđi je napisao/la:jel to znak da moram kupit jos pelena?

nevenera je napisao/la: jesi probala s linerima? meni pomažu, samo ih bacim. ne stavljam ih uvijek, samo kad znam da će kakati - nakon ručka npr
ili sušilicu, a onda su pelene ipak jeftinije. 

petrovamama je napisao/la:Silki, jesam dobro pročitala na onom odsmrđujućem topicu, ti kad natrljaš sa Gallseife više ne ispireš?

silki je napisao/la:za početak mother ease fited moraš imat u kolekciji.
Prekrasnih boja ima, naše su bijele sve...tako mi je to kad nemam kreditnu

tanjabb je napisao/la:Nedavno sam kupila jednu weehuggers pelenu
http://weehuggers.com/index.html#2
Onu s gitarama, preslatka je. Uzela sam i bambus uloske za unutra, iako se moze i obicna tetra staviti, bas sam htjela jednu takvu pelenu.

.
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.