Tema je zaključana

Re: Proljetno- ljetna platnena parlaonica (17.dio)

02 ruj 2011, 07:04

meni AIO nisu izdržale u jaslicama jer ih ne mijenjaju često kao ja doma. tako da sam koristila OS fitted i zaštitne PUL. nisu se bunile tako da AIO savjet nemam nažalost

02 ruj 2011, 10:01

AIO ne izdrže sve što može OS pelena + cover tako da ne bi preporučila :( I mi smo u vrtić došli s platnenim pelenama i nije bilo problema tetama staviti pelenu + cover :-)

02 ruj 2011, 10:19

pa i meni su ove druge draže
al šta da radim sad, nikako nisam pametna :conf
rijetko mu obučem ove AIO i uvijek ih češće mijenjam jer inače procuri

02 ruj 2011, 10:36

naša teta rekla da je njoj apsolutno svejedno je l' AIO ili fitted + cover, važno je da je pelena.
ne vidim razloga za kupovinu novih. to ti je dosta veliki trošak jerbo trebaš 12 - 15 komada da ih stigneš prat i sušit za vrtić.
AIO sam imala za vrtić al' ne zbog teta već mi je to bio dobar izgovor da nabavim još novih pelena.
bumgenius su se pokazale ok. onaj duži uložak bi preklopila prema naprijed pa bi dulje držale. znala sam pocketice punit i tetrama + ulošci, svašta sam stavljala.
otvori novu temu AIO pelene pa ti cure mogu napisati iskustva.
meni su AIO swadlebees bile mrak al' oriđiđi uložak je nedovoljan. te ako ćeš uzimat nemoj uzet druker već čičak.
close parent pop in bamboo isto ok jer su imale upijajući bambus uložak. evo babypur ti upravo ima akciju.

02 ruj 2011, 10:40

ja sam AIO koristila za po doma, a fitted + cover za jaslice
meni je to bika najbolja opcija

05 ruj 2011, 10:17

evo da se i ja malo javim, iako smo već 2 i pol mjeseca bez pelena ... ah, danas gledam u praonici našu kantu od pelena, ne znam šta ću s njom ... pelene sam uspjela nekako spremit, ali kantu još ne mogu, nekako mi sve to pomalo fali, gledam neke nove pelene, pa covere i mislim, odnosno znam, vrijeme je da nađem novu opsesiju :lol

inače, nama su skoro sve pelene bile AIO :dada

05 ruj 2011, 11:32

latica je napisao/la:evo da se i ja malo javim, iako smo već 2 i pol mjeseca bez pelena ... ah, danas gledam u praonici našu kantu od pelena, ne znam šta ću s njom ... pelene sam uspjela nekako spremit, ali kantu još ne mogu, nekako mi sve to pomalo fali, gledam neke nove pelene, pa covere i mislim, odnosno znam, vrijeme je da nađem novu opsesiju :lol

Pa onda netko kaže “što ti nije tlaka s platnenima?“! Ne razumiju oni :le

09 ruj 2011, 11:50

Neznam smijem li pa me brisite ako nije dozvoljeno :oops:

Organizujem jednu malu nagradnu igru za "Najljepsu malu guzu u pp" sa nagradom - platnenom pelenom. Nagradna igra ce se odvijati na mojoj FB stranici ukucajte BabySaurus ili http://www.facebook.com/pages/BabySauru ... 2955493879

Saljite mi slikice na platnene.pelene@gmail.com do 15.09. Mogu to biti i bebe koje su se davno odvikle, samo da je fotka u pp svih proizvodjaca, nije bitno ♥
Vazno za glasanje do 30.09 --- Potrebno je ostaviti komentar ispod slike da bi glas bio vazeci (ali obavezno navesti razlog glasanja)

14 ruj 2011, 10:44

ma mc naravno da može ;)

cure za one kojima je možda promaklo u tijeku je A(u)kcija za našeg Adriana :kiss
Tema je zaključana