Tema je zaključana

Re: PLATNENE PELENE - sve što ste oduvijek htjeli znati o njima

24 tra 2009, 16:21

ela di ami je napisao/la:meni se gwen javila prije 3 sedmice da mi moze uraditi narudzbu kad zavrsi neke druge ali jos mi nista ne javlja :dunno

gwen je imala nekih problema s djetetom
i ja sam malo duže čekala, oko mj dana. Stigle prekjučer. Sad će to ona.

24 tra 2009, 16:40

zadnji put kad sam naručivala, pred tri tjedna, rekla mi je da više neće uzimati velike narudžbe jer je pred terminom i teško joj je sjediti.
narudžbe koje je uzela uredno će odraditi prije nego rodi a kasnije će imati pelene po sistemu 'in stock'.

24 tra 2009, 17:02

znaci zato

rekla mi je da mora zavrsiti neke druge pa da vidi kakvog i koliko materijala ce joj ostati

mozda joj napisem e-mail da vidim sta se dogadja

24 tra 2009, 17:35

Krupmi ako hoces ja cu ti poslati besplatno bambino mio jednu NB. Njihova tetra i slatki mali cover! Jednom koristena :)

24 tra 2009, 18:33

silki je napisao/la:zadnji put kad sam naručivala, pred tri tjedna, rekla mi je da više neće uzimati velike narudžbe jer je pred terminom i teško joj je sjediti.
narudžbe koje je uzela uredno će odraditi prije nego rodi a kasnije će imati pelene po sistemu 'in stock'.

neka sve bude ok :kiss
nas vuneni coveric od nje nam je savrese, ali one leopardice su mi :lol ...
mozda narucim... imamo ih svakakvih i to u totalu 28komada...koliko ih vi imate?

24 tra 2009, 18:41

thinkPINK je napisao/la:Krupmi ako hoces ja cu ti poslati besplatno bambino mio jednu NB. Njihova tetra i slatki mali cover! Jednom koristena :)

TP, hvala ti do neba, al imam jedan NB cover bambinomio i tetre, misliš da će to bit okej za malu bebu?

24 tra 2009, 19:07

slika

:pile

24 tra 2009, 19:15

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa idile :srca

24 tra 2009, 19:32

znate kad u filmu ugledate nekog kako usporeno trci izmedju strikova sa plahtama, neka poletna muzika se cuje a osoba k'o vila trckara izmedju dodirujuci taj ves

e i ja bih tako oko ovih pelena

24 tra 2009, 20:23

PF supeeer slika.

Krumpi mi smo prerasli taj cover dok si reko keks, stvarno je za pocetak. :mah

Ima netko drugi da hoce da mu posaljem taj najmanji paket bambinomio - cover plus njihova tetra?

24 tra 2009, 20:36

ja bi, ali nisam u Hrv.

24 tra 2009, 21:46

thinkpink - ako se nitko nije javio, ja bih!

26 tra 2009, 05:33

javila mi se gwen, kaze da sam na redu za nekih petnaestak dana :)

26 tra 2009, 13:28

ja sam naručila krajem 2 mj. nisam joj se javila jer mi nije hitno. pričekat ću još mjesec. imam vremena

27 tra 2009, 15:51

ja ne znam koliko dugo ce ona jos raditi, jer je trudna

27 tra 2009, 21:31

misliš da neće završit mi narudžbu? baš sam naručila u 2 mj da ima vremena da završi.

27 tra 2009, 22:01

ajmo ne oftopičariti o gwen ;)
ako imate bilo kakvih dvojbi javite joj se pa je pitajte.
pretpostavljam da planira završiti sve narudžbe koje je preuzela prije nego rodi :mah

27 tra 2009, 22:10

evo malo neoftopicarenja :lol

sastrikala mi baka vuneni soaker,nemogu do slike ovaj tren,al stavit cu ...
moram priznat da sam bila mrvicu skepticna prema njemu,al vec nakon prve upotrebe sam ostala fascinirana :mrgreen:
pa to stvarno nis ne propusti :shock:

procitajte si ovo : http://www.kittykins.co.uk/help/id/37

ja sam si narucila onak cisto da nesto narucim jer dugo nisam nista jednu kissaluvsicu(zaljubila sam se u tu pelenu) u boji,veliku wet bag i ulje cajevca(jel itko koristi isto od aqua oleum firme?-bas me zanima jel dobro) :ja?

28 tra 2009, 22:53

ja sam si narucila onak cisto da nesto narucim jer dugo nisam nista

:lol joj, ovo je legenda :up

No, i mi smo se malo ponovili:
slika slika

To su popolinice, moja prva narudžba ever, još u listopadu prošle godine napravljena na thecottonnappycompany, ali je nešto bilo zaštekalo... ja zapela za njih i točka, nisam znala da su iste kao ME...
Stigle su prošli tjedan, uz tisuću isprika osoblja te firme (ja pošiljku već bila platila) i - uz jednu pelenu poklon: organski pamuk, boja natur, kopčanje sa strane na drukere, kao Sandy od ME... isto popolini...
Tako da sam jako sretna :zekohop

A stigli mi i ME coveri, airflow i rikki... htjela sam vidjeti jesu li zaista najbolji među coverima... nažalost, ne mogu se složiti... meni je Imse Vimse organski pamuk i dalje broj jedan među coverima... jer ima duplu gumicu oko nogu, široku udobrnu gumu naleđima i taj vanjski sloj pamuka koji ih čini finijima na dodir.. i tanje su jer je vjerojatno pul sloj tanji...

Inače, silki, , šta kažeš da rascjepkamo Platnene na dva topica, ima li kakvog dopuštenja i prigode za to? Prva tema možda da bude isključivo vezana za info, linkove i slično, a druga za konkretna iskustva i ćeretanje o pelenama? :)

28 tra 2009, 23:21

ajme pf, krasne su ti popolinice baš, baš!
navlačiš me, navlačiš...

ja već skoro dva mjeseca ništa osim tigrastih i maskirnih bb nisam naručivala i svrbeeeee me prstići.
daj link gdje si naručivala imse vimse covere.

već dugo razmišljam o tome da sredim i podijelim topic jer je postao šuma informacija u kojim se više ni ja ne snalazim ;)
čim osmislim kako i ulovim vremena.

29 tra 2009, 14:16

jučer sam srela curu koja za pranje platnenih umjesto octa stavlja sodu bikarbonu. to je moja mama koristila umjesto omekšivača za vrijeme rata. no ako je to kao omekšivač logički bi mi bilo da umanjuje moć upijanja pelena. što mislite o tome? nažalost razgovor s curom je bio brzinski i u letu pa je nisam to stigla pitati. no nisam za to s sodom bikarbonom nigdje našla na netu...

29 tra 2009, 16:37

:mrgreen:

evo mog vunenog soakera i manekena :p

samo soaker

kopcam ga sa snapijem jer nemogu plasticne drukere nac nigdje za kupit,pa to izgleda
ovako

guza

a tu sam samo sladak :proljece

29 tra 2009, 16:49

penny, di si kupila snapi, triba mi za tetre?

29 tra 2009, 16:57

bas je sladak

29 tra 2009, 17:07

krumpiric-snapija sam preko kittikinsa narucila-
pa netreba ti pod obavezno,ja sam ga narucila jer sam ga jako jako htjela i da mogu sve nacine probat motat :mrgreen:
inace ga nigdje nisam mogla nac u trgovinama/ljekarnama/dmovima...

pf-jest...krasne su ti popolinice :srca
al daj da vidimo kak stoje na maloj guzi :D

i ja sam nest razmisljala o slaganju linkova i odvajanju topica,nudim se za pomoc ako treba :mrgreen:

29 tra 2009, 17:16

idem vidit ima li na ebay.u snappija.
Ma znam da nije nužan, al kad mi se oće :lol

29 tra 2009, 17:40

e,tak je i meni bilo...
:lol
ima stalno snapija na ebayu...vec ja gledala :mrgreen:

29 tra 2009, 21:57

penny, prekrasni su ti i soaker i maneken :up

silki, evo linka na Diaperco
...ja sam inače naručila sa stranice Babykind, al ovdje ima veći izbor dezena, koliko mi se čini...

...e, a što se tiče onoga štrika, stavila sam fotku zato što em što je kao s neke vintage reklame za deterdžent, em što sam htjela izraziti veselje kako se pelene brzo suše vani... na malo vjetra i sunca osuše se za 3-4 sata, i manje, jedino čiste bambusne i Naturine s 10-slojnim uloškom trebaju više vremena... i kad je baš ono vlaažno vrijeme jako, onda se to otegne na cijeli dan... ali ne više...

...a inače, žene moje, ja malo švrljala po netu, pa našla prekrasnih pelenskih tkanina, bambusa, žerseja pamučnog i sl.... pa si sve nešt mislim da se bacim u biznis šivanja pelena :dada malo ću ovo ljeto razraditi ideju, pokupiti krojeve, naručiti par metara tkanine za probu, angažirati jednu legicu također šivalicu, pa ćemo vidjeti... sva nekako treperim kad na to pomislim... :pile

29 tra 2009, 22:05

penny, divan ti je cover i maneken :srca
super je fora sa snapy kopčama. mogla bi baka u biznis ;)

pf, thnx za link. već sam naručivala diaper.co neke stvari. povoljan shipping i brza dostava.
ajde u biznis, držim fige da ti krene.
ne mogu reći da već nisam razmišjala o tome. uz šivanje mi se sviđa i ideja uvoza nekih boljih brendova ali za to treba puuuno više para...

30 tra 2009, 11:40

danas smo presretni. dosli su nam Rodine pelene... :joy
da se pohvalimo samo.
Tema je zaključana