ja ga nisam koristila, po ljeti bih ih stavila na sunce, a zimi smo trpili fleke. ali super mi je sad za druge stvari. i ne skida boju.
Sada je: 18 tra 2026, 23:49.
Moderator/ica: nevenera
penny je napisao/la:dosla sam da hvalim onaj gallseife sapun za ves sto je silki spomenula.stvarno super skida mrlje od kakice

al sam se bojala previse ih sapunjat zbog mirisa. Citala sam kao mora malo praska jer se uvuce u slojeve pa smrducka. Ovo sa sapunom mi dode na isto. Al kazes silki nemas tih problema ha? Sad cu ja svoje zaflekane pelene na remont...
Ja preporucam od nasih pelene Luci za male guze. Flafi su mi isto pretvrde i glomazne, al sad ih sve vise koristim, bez uloska. One su dobra cijena jer dobijes uz pelenu i ulozak sto uz smib ne dobijes, uz Luci isto ide ulozak....
platnopelenasi

potpis na TP!Zato se meni bolje cini uzeti po nekoliko komada od vise proizvodaca jer ih onda mozes lijepo kombinirati.
. izašao je iz small broja i M do kraja staža s platnenima.
, al to je za drugi topic jadikovki.thinkPINK je napisao/la:Meni je "Gwen" odgovorila da se ceka otprilike 10 dana. Ajde silki obavezno napisi svoju recenziju pelenica kad ti stignu
vrabec te dal je napisao/la:thinkPINK je napisao/la:Meni je "Gwen" odgovorila da se ceka otprilike 10 dana. Ajde silki obavezno napisi svoju recenziju pelenica kad ti stignu
meni su njezine prekrasne, i model i dezeni
jako mekane i kako su u tri dijela brzo se suše,
ja ih imam oko 6 kom i super su za svaku pohvalu

oooga boooga

napete mi ove stranjske, ali se bojim carine.
Naručila sam pelene ME, za početak dvi pelene i dva covera i 5 Baby wipes!

.uredila sam ti link
ina66
? Na starom forumu sam znala.
Anika30 je napisao/la:uredila sam ti link
ina66
Hvala, možda nije mjesto, ali kako da imenujem link? Na starom forumu sam znala.

silki je napisao/la:nadam se da znaš pravilo, tko nađe nešto novo taj mora prvi naručit

nadam se da znaš pravilo, tko nađe nešto novo taj mora prvi naručit
, ubuduće ću biti opreznija
.A ja sam se bas pitala zasto ne postoje one size coveri ...

. I stvarno je srdačna i susretljiva
.Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.