jel ga držiš na nekoj podlozi ili kaj ..nikak to da shvatim???Sada je: 18 tra 2026, 16:56.
Moderator/ica: nevenera
jel ga držiš na nekoj podlozi ili kaj ..nikak to da shvatim???
ali mi se sviđa i htjela bi pokušati.... 

. jučer mi se desilo nešto komično al opet i ne baš. mm je promjenio pelene a ja lijepo van s njim, uzvrtio se nešto dižem ga a on mokar mokar.
idem doma, psujem putem u sebi kako su mogle popustiti zaštitne jer koliko god se on popiskio a piški ko lud, nikad nije popustilo..... dolazim doma i skidam ga... mm zaboravio staviti zaštitne gaćice!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dobro da se mali nije prehladio. 

nevenera je napisao/la:možete mi reći koliko često mijenjate bebi pelene. ja sam naime, dobila "komentar" od sveki da prečesto budim dijete (koje raste dok spavapo njenom) da bih mu promijenila pelenu.

ela di ami je napisao/la:mi smo danas stavili prvu pp od bellabottoms, sad spava vidjecu kako ce to sve izgledati kad ga presvucem
ne svidja mi se sto je tako glomazno, bas glomazno

mamuška je napisao/la:ma dobro arkana kako ti to uspjeva da piški van pelenice paon je mala mrva???jel ga držiš na nekoj podlozi ili kaj ..nikak to da shvatim???

ela di ami je napisao/la:i mi smo juce kakali na wc solji (ne bukvalno mi, ja to radim uspjesno vec godinama, nego beba)

imate dovoljno briga i oko usvajanja gradiva oko pp, a da bi se još osvrtale i na tuđe komentare...
mada, baš je žalosna ta malograđanština kad te kao žale što si izabrala teži put u ovome svijetu i na ovome tržištu gdje je sve lako s instant i jednokratnim proizvodima
koliko je to, oko 100 kn?
Ja sam toliko plaćala neke svoje pelene i nije mi krivo 

mazala sam sudocremom, nevenovom, pavlovićevom, ali te vimličice ostaju... šta da radim, baš mi idu na živce.... 

samo smo se smijali...

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.