Tema je zaključana

Re: Platnena parlaonica (7.dio)

04 pro 2009, 13:06

zadnja dva-tri dana stavljam Idi vuneni cover (sastav je, zapravo, 80%vuna, 20% nešto drugo - bacila sam etiketu) koji nisam ni lanolizirala - nije promočio
sad se mislim po danu stavljati ove tanje (to je uod moje stare dolčevite), a noću disana gaće, koje sam, usput rečeno, ubacila u mašinu i oprala na 40
aaaaaaaaa, plakalo mi se od muke

a jučer sam gledala dodatne uloške - je li 25kn puno ili malo za uloške od bambusa?

04 pro 2009, 13:12

pitanje: jel trebaju svedske pelene za siroko povijanje preko platnenih?

04 pro 2009, 13:32

ne trebaju
ako staviš platnenu i zaštitne gaćice, švedska je nepotrebna

04 pro 2009, 14:36

meni je to puno za 1 uložak imajući na umu da je metar te tkanine nekih 50-ak kuna

04 pro 2009, 14:54

Ina66 je napisao/la:a jučer sam gledala dodatne uloške - je li 25kn puno ili malo za uloške od bambusa?

je. ajd stavi link da vidim koji.
meni je gwen po 20 kn računala kopiju bella bottoms bambus uloška.
http://www.bellabottoms.com/catalog/pro ... ucts_id=88

Mrđi je napisao/la:pitanje: jel trebaju svedske pelene za siroko povijanje preko platnenih?

ne treba ti široko povijanje uopće.

04 pro 2009, 15:51

to su dolisini ulošci. gledala u jednom dućanu ovdje kod nas

05 pro 2009, 20:08

ja sam kupila. sve super, pošiljka stigla za 2 dana! jedina mana, krivo sam si izračunala veličinu. :/

07 pro 2009, 01:05

zaboravila sam ovdje napisati da sam držala prvu radionicu (mislim nije baš radionica, više predavanje...) o platnenim. da, ja! baš baš ja! taj dan je padala kiša pa nije bilo puno trudnica (radionica se odvila u sklopu radionica za trudnice). ja donijela svu silu stvari... :lol sutradan je bilo nešto drugo na programu ali kako sam imala pelena u svom wetbagu ponovila sam ukratno najbitnije. čisto da se zna da se ima opcije. neke su me trudnice razumjele dok su me neke gledale kao da sam :bonk

07 pro 2009, 08:48

bravo nevenera :zivili

07 pro 2009, 09:03

eee, da one znaju da su meni popuštali coveri.... :sajkosnjesko ne bi od mene slušali predavanje... :lol
zadovoljna sam jer će to postati (bar mislim) redovni dio radionica koje se održavaju svaki mjesec

07 pro 2009, 15:53

bravo Nevenera :joy

07 pro 2009, 20:42

bravo nevenera!!! :5
ja kad pričam nekome o tome osjećam se ko jehovin svjedok...ali sam se neki dan našla u društvu jednog tate koji me ni 5 ni 6 pitao koje pelene koristim,kasnije sam iz razgovora skužila da je njegova žena na rodama...naravski bio je jako zadovoljan mojim izborom platnenog pelenaštva

nevenera je napisao/la:eee, da one znaju da su meni popuštali coveri.... :sajkosnjesko ne bi od mene slušali predavanje... :lol
zadovoljna sam jer će to postati (bar mislim) redovni dio radionica koje se održavaju svaki mjesec

:rolf

08 pro 2009, 06:19

to nevenera :joy

08 pro 2009, 12:21

bravo nevanev :joy
ja se imogu pohvalit sa slicnim- u du je bila rodina radionica,ja sam isla da upoznam cure... nevrmind, pomogla sam i upotpunila predavanje svojim iskustvima o tetrama,odrzavanju i vunenim coverima.i sama sam se iznenadila kolko sam se razbrbljalja.

al nisam to sosla rec dosla sam da podjelim malo christmas spirita sa vama-
kittykins ima 20% popusta na sve do bozica

tete moderatorice dal da kopiram mail sa voucher codom odma tu?
il kako ko hoce na pp...
naime,u mailu je navedeno da se dijeli cod,nije jednokratan :srca

08 pro 2009, 17:45

ja upravo narucila 4 pelene, plave disanine gacice i jedan super soaker :D
To si poklanjam za Bozic. :mrgreen:

08 pro 2009, 18:13

e da sam bar taj popust imala pred jedno tjedan dana kad sam poslala jednu veeeeliku narudžbu :(
sad šta je tu je. nema teorije da išta više naručujem.
penny, evo ja ću zalijepiti cijeli mail što mi je stigao. thnx!
bravo za radionicu :zivili

za popust samo trebate upisati kod KITTYKINSCHRISTMAS pri narudžbi.
We know at this time of year your shopping list is probably full of seasonal goodies but let's face it some slightly less frivolous items - like nappies - are still essential! That's why we're making your nappy shopping between now and Christmas Day a little less of a financial burden with a whopping 20% off everything!

To take advantage of this fantastic discount all you have to do is enter the code:

KITTYKINSCHRISTMAS

in the Voucher Code box when you enter your delivery details and 20% will be deducted from your order before you proceed through the payment process.

What's more, this is a multi-use code so you can shop as many times as you need between now and midnight on December 25th and you'll get the same great discount. We don't even mind if you share the code with your friends... (and no, we haven't been at the sherry trifle yet, we're just sharing our Christmas spirit 'Kittykins style')

There's just one tiny change to our usual service... if you order something that is out of stock and have used the voucher code to claim your discount we won't be able to partially dispatch your order and keep out of stock items on back order for later dispatch. We will contact you with alternatives (if appropriate) and and ask you to either choose a substitute or remove the out of stock item/cancel your order. We hope this won't affect your enjoyment of our offer...

08 pro 2009, 22:07

ja sam za bebača uzela već od naide pelene za pod bor. :D

08 pro 2009, 22:14

Jedna anegdota...
Setaju mi se radnici ispred prozora, a na striku se suse platnene... Jedan posprdno kaze "Vidi ove pampersice", a drugi mu odgovara nesto kao "Sto je tebi jedne takve peleni su ti 100 kn." Pitam se na kojem forumu mu je zena :lol

08 pro 2009, 23:37

Hahahahaha, thinkpink anegdota ti je :rolf :rolf :rolf !

Curke, znaći i ove snižene pelenice i sve ostalo je 20%off na kittykinsu??? :conf

09 pro 2009, 06:37

silki, javi im se sad i pitaj da ti daju popust za tu narudzbu

09 pro 2009, 14:42

Ako su joj prihvatili narudzbu vjerovatno su do sada i poslali. Oni su jako brzi i profesionalni

09 pro 2009, 15:49

nevenera :5

thinkpink :lol to mi je poznato!! kad nekome kažem koliko koštaju te pelene...samo me pogledaju...dobro da ne kažu da nisam normalna...da za te krpe dajem tolike novce!!!!

vidim da naida ima nove uz(r)orke materijala :srca ......joj svrbe me prsti...a M. su već neke i male.......ali mm će me ubiti ako još koju naručim......a i nemam ih više gdje ni slagati....... jooooooj...... :naughty

09 pro 2009, 15:53

Mini me, istina uglavnom se ulove cijene. I neki onda automatski misle kakko je to super (jel kosta jelte), drugi pak misle da koja je ludost dat tu lovu za pelene. Al dobro, neki istina i razmisle o platnenopelenastvu sa svih strana... Meni je smijesno ovo bilo jako kako je ovaj prvi kad je saznao koliko to kosta ostao frapiran i u cudu a krenuo se sprdat mojim platnenima kao nekim krpama...

09 pro 2009, 22:50

mamina cura je napisao/la:Ako su joj prihvatili narudzbu vjerovatno su do sada i poslali. Oni su jako brzi i profesionalni

o da, promptni su što jest jest. narudžba je stigla kod prije u london dan nakon uplate. sad željno očekujem da pošalje. naručila i nove disana plave pull on pants i swaddlebees na krava uzorak :le

i neću više časna pionirska! :loce

thinkPINK, aaaaaaaaaaa :rolf :rolf

09 pro 2009, 23:29

thinkPINK je napisao/la:Jedna anegdota...
Setaju mi se radnici ispred prozora, a na striku se suse platnene... Jedan posprdno kaze "Vidi ove pampersice", a drugi mu odgovara nesto kao "Sto je tebi jedne takve peleni su ti 100 kn." Pitam se na kojem forumu mu je zena :lol

Ja bih malo pripazila na pelene dok se suse, da nebi ko posegao ;)

09 pro 2009, 23:31

Imas pravo mamina cura! Mogle bi zavrsit na nekom crnom trzistu - trafficking pelena :mrgreen:

10 pro 2009, 00:02

thinkPINK je napisao/la:- trafficking pelena :
:rolf :rolf :klanja :klanja

10 pro 2009, 04:33

:klanja

10 pro 2009, 22:09

samo se vi zezajte. :alc mene ozbiljno strah kad ih stavim sušiti da mi ih netko ne ukrade. u prizemlju sam, blizu ceste.... :znoj
lipo ih naredam da ih je milina gledati. imam i dvije omiljene, samo što im ne tepam :roll:

10 pro 2009, 23:25

nevenera, kužim te, ljudi kradu sve i svašta... :loce

Tamara kaka svaki 4-5 dana, a kada to obavi onda kakice ima po svuda. Koristim rodine PUL zaštitne gaćice i kako se stolica izlila iz pelene, tako su one dobrim dijelom poflekane. To baš grdo izgleda. Probala sam očistiti sa onim sapunom iz dm-a, ali niks, ne ide fleka van.
Pitanje: da li PUL smije u veš-mašinu na 30 stupnjeva i centrifugu? Ja sam to do sada ručno prala. Hoće li u veš-mašini fleka nestati?
Bojim se da ne postane propustan.
Tema je zaključana