Sada je: 14 ruj 2026, 12:31.
Moderator/ica: nevenera

imam ih nekoliko NB-S velicinu)

i kazem da platnopelenasimo po cijele dane, od osipa ni O i cudom se cudim
a cak ne stignem ni dva puta isprati zbog navale na vesmasinu 

napokon!:)

penny je napisao/la:Alkemica-bas mi je drago vidjet juznjakinju platnenopelenasicu na ovom forumunapokon!:)

alkemicar je napisao/la:penny je napisao/la:Alkemica-bas mi je drago vidjet juznjakinju platnenopelenasicu na ovom forumunapokon!:)
znaš, kad sam se još davno raspitivala o platnenim i gledala tu po gradu kakve su nam mogućnosti (jadne, btw, ljudi me još uvijek blijedo gledaju i misle jesam li normalna), sjetila sam se tebe s foruma i promislila kako smo vjerojatno jedne od rijetkih u našem kraju koje vole platnene![]()
Vidjela sam da si ti i sama krenula šivati i super ti ide

alkemicar je napisao/la:znaš, kad sam se još davno raspitivala o platnenim i gledala tu po gradu kakve su nam mogućnosti (jadne, btw, ljudi me još uvijek blijedo gledaju i misle jesam li normalna), sjetila sam se tebe s foruma i promislila kako smo vjerojatno jedne od rijetkih u našem kraju koje vole platnene![]()
Vidjela sam da si ti i sama krenula šivati i super ti ide
orchid,dobronamdosla

) koje koriste pp

Sanika je napisao/la:samo da vam mahnem s morai kazem da platnopelenasimo po cijele dane, od osipa ni O i cudom se cudim
kuc pljuc
a cak ne stignem ni dva puta isprati zbog navale na vesmasinu

čekamo fotkeSanika je napisao/la:I sasila sam 3 komada novih![]()

Sanika je napisao/la:I sasila sam 3 komada novih![]()
slike!
slikice!
slike!
sličkice! 

silki je napisao/la:i vuneni cover CYA

nevenera je napisao/la:astimiša sliki! kako si se uspila odvojit od njih- tj kako si baš njih izabrala?
jer sam se u te zaljubila 
)thalia je napisao/la:to sam ja slala strrašne moždane valove i hipnotizirala silki na daljinujer sam se u te zaljubila
nevenera je napisao/la:astimiša sliki! kako si se uspila odvojit od njih- tj kako si baš njih izabrala?

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.