slike

Storchenkinder na drukere od 7-16kg1.Dob i kilaža djeteta
6,5 mjeseci, oko 9kg
2.Prvi dojamtotalno ugodno iznenađenje, mekana, mekana, najmekanija. pod rukom divan osjećaj (mogu mislit kako je bebi na guzi tek), dezen lijep. drukeri su izazvali skepsu jer su mi se činili preplastični.
4.Lakoća rukovanjamontiranje bez pol frke, drukeri super, super drže, nikakvih problema.
5.Općenito dojmovi u korištenju, koliko dugo je izdržala, da li je jako ostavljala trag gumica i tako dalje.pelena je duguljasta tako da je malo puhalo oko pišulinca, stvario se tobolac, ne rupa da puše, da može iscurit. slikala sam da se to vidi, kao prazan prostor. a i teško je bilo damjana smirit da se fotka pa je jedino ovo i moglo
koristila sam preko nje PUL cover od rode. traga gumice nije bilo. nije se pokakio u nju ali me zanima kako će funkcionirati ako se pokaki. navikla sam na pelene s volanićem.
bio je u njoj 3h, bila je na dodir suha, iako je bila mokra, mislim da bi izdržala još i dulje.
6. Pozitivne i negativne stranenegativna je strana da se suši već 3 dana, makar, nije jedina, jugo je i sve se pelene još uvijek suše, čak i one split koje imam.
još mi je negativno što se stvorila ta rupa oko piše. tj čini se da je za deblje bebe. voljela bih da ima više od jednog reda drukera.
pozitivno je što je mekana, jako dobro upija, ostavlja osjećaj suhoće. iskreno, da sam ovu pelenu vidjela kad sam kupovala pelene mislim da bi uzela njih jako puno. fenomenalna je. unatoč tobolcu i sušenju.