Odgovori

Re: Testiranje pelena

23 lis 2012, 21:00

crna ofca ti ćeš sad dobiti bamus od Pupeko, Storkica kad naše dalmatinke se izguštaju :liza

Izmjerih uložak - dugačak kad nije preklopljen 65cm, kratak 33cm :mah

24 lis 2012, 09:23

pelena isprobana
moram reć da je to najbolja pelena koju sam probala do sad
oduševljena sam

24 lis 2012, 13:22

Znam da mi prvi u pupeko, ali napeta mi Storkica. Već vidim da bu ostala kod nas :mrgreen

24 lis 2012, 16:17

noah koliko tvoj malac ima kila..možda će mu trebati L/XL veličina

24 lis 2012, 16:57

ja sam mislila da je ta pelena univerzalne veličine. ma moj je mrvica ima oko 11 kg.

24 lis 2012, 17:16

T a pelena je do 13kg. Ova druga od 12 do 16kg je malo drukčija unutra. Ima jedan uložak unutra koji se prikopčava na drukere a preklopljen je tri puta. Isto ima mogućnost stay dry.

24 lis 2012, 20:39

može ta pelena do 13.kg., ma neće mu sigurno biti malena.

24 lis 2012, 20:47

Može :dada

24 lis 2012, 21:12

ok, tnx! :)

25 lis 2012, 15:18

slike
slika
slika

Storchenkinder na drukere od 7-16kg

1.Dob i kilaža djeteta
6,5 mjeseci, oko 9kg

2.Prvi dojam
totalno ugodno iznenađenje, mekana, mekana, najmekanija. pod rukom divan osjećaj (mogu mislit kako je bebi na guzi tek), dezen lijep. drukeri su izazvali skepsu jer su mi se činili preplastični.

4.Lakoća rukovanja
montiranje bez pol frke, drukeri super, super drže, nikakvih problema.

5.Općenito dojmovi u korištenju, koliko dugo je izdržala, da li je jako ostavljala trag gumica i tako dalje.
pelena je duguljasta tako da je malo puhalo oko pišulinca, stvario se tobolac, ne rupa da puše, da može iscurit. slikala sam da se to vidi, kao prazan prostor. a i teško je bilo damjana smirit da se fotka pa je jedino ovo i moglo :ajme
koristila sam preko nje PUL cover od rode. traga gumice nije bilo. nije se pokakio u nju ali me zanima kako će funkcionirati ako se pokaki. navikla sam na pelene s volanićem.
bio je u njoj 3h, bila je na dodir suha, iako je bila mokra, mislim da bi izdržala još i dulje.

6. Pozitivne i negativne strane
negativna je strana da se suši već 3 dana, makar, nije jedina, jugo je i sve se pelene još uvijek suše, čak i one split koje imam.
još mi je negativno što se stvorila ta rupa oko piše. tj čini se da je za deblje bebe. voljela bih da ima više od jednog reda drukera.
pozitivno je što je mekana, jako dobro upija, ostavlja osjećaj suhoće. iskreno, da sam ovu pelenu vidjela kad sam kupovala pelene mislim da bi uzela njih jako puno. fenomenalna je. unatoč tobolcu i sušenju.

26 lis 2012, 15:27

Sad cu se ja malo ubaciti s komentiranjem ovih Pupeko bambus. Ne moram ovako na siroko i slikavat kao vi jer nisam sluzbena "testerica" nego undercover. :mrgreen

Dakle, pelena je jaaaako mekana , fina, tanka i "za pozeljet". Nakon sto smo frendica i ja jucer ju pipkale prije stavljanja bebi na guzu, otisle smo traziti da li ima takvih menstrualnih ulozaka :mrgreen , a nismo na platnenim menstrualnima (ali sam ih narucila jucer u flafi bas ove s bambusom). Sad znate koliko su mekane.

Dijete je danas ujutro bilo suho. Dakle s dobrim coverom (ME rikki) nije procurila mokraca. Guza je bila suha jer sam stavila ovaj stay dry ulozak koji se dobije uz nju.

Jedini nedostatak (ako se to moze tako reci) je taj nespretni dugacki ulozak koji mi je malo nespretno stavljati. Ali nije tako nespretno da ne bi pozeljela opet nabaviti jos koju tu pelenicu. Nekako mislim da bi bilo bolje da stave jedan ali malo deblji nego ovaj gmizavi, dugacki. Zapravo, to je jedino sto je malo, onako, nespretno.

Inace, pelenica je mrak!! Izvrsna!

Imam onu do 15kg (jel' je? da ne provjeravam sad na stranicama...) i komotno stane i ovoj pelenasici s 8kg i ovome s 11kg.

26 lis 2012, 15:36

Da se samo malo ubacim, hvala nina i nika :mah

Pelena je od 4-13kg. I mene je iznenadio taj duugačak uložak. Ovaj proizvođač radi isto uloške ali neznam zašto ne radi menstrualne od bambusa nego više kao dnevne ili na sam kraj menstruacije. Ja imam Flafine pamučne i ok su mi :mrgreen

29 lis 2012, 14:58

Storchenkinder na drukere od 7-16kg

slika

slika
1.Dob i kilaža djeteta
3,5 mjeseca, nešto manje od 8kg

2.Prvi dojam
Premekana na dodir, ali to me nije iznenadilo budući da posjedujem njihovu na vezanje pa ništa manje nisam ni očekivala. Sumnjiv je bio izrez oko nogu jer sam mislila da je previsok. Dezen prekrasan.

3.Lakoća rukovanja
Jednostavno da jednostavnije ne može.

4.Općeniti dojmovi u korištenju
Strah zbog visokog izreza oko nogu bio je neopravdan jer joj je pelena odlično legla. Izdržala je tri sata bez problema. Preko nje je stavljen rodin cover i nigdje nije procurilo. Tragova gumica od pelene nije bilo.

5. Pozitivne i negativne strane
Duže se suši od ostalih pelena koje posjedujem.
Premekana, dobroupijajuća pelena. Sigurno će još koja završiti u našem posjedu.

31 lis 2012, 23:53

NISAM SLUŽBENA TESTERICA ALI EVO: prugasta pelena je zakon, kako se ono zove STOR... (IMAM IH 6 A NEZNAM IME)
1.Dob i kilaža djeteta
skoro 11 mjeseci, oko 11 kg (ali duuga curica preko 80 cm)

2.Prvi dojam
Premekana, naručila sam je upravo zbog visokog izreza (DUGA BEBICA, DEBELIH NOGU A TANKA U KUKIĆIMA)

3.Lakoća rukovanja
Jednostavna, uspijem je obući bebici dok puže!!

Što se tiče visokog izreza oko nogu, ja bi ga napravila još višim... ali i ovako nam je ovo jedna od dvije pelene koje su nam najdraže. Izdrži tri sata bez problema. Ipak blagi tragovi od gumica su tu, ali ništa u usporedbi s dosta drugih pelena koje imamo...

trenutno najvažnija stvar je da je uspijem obući bebi dok puže, dobro upija, ne steže pogotovo uz prugasti vuneni cover (dobitna kombinacija) PUL je OUT VUNA je IN!!
NEGATIVNE: malo se duže suši, ali imam i onih koje se još duže suše atko da ni to nije neki minus
. .
NEGO ZANIMA ME OVE BAMBUS PUPEKO, MOLIM DA MI NAPIŠETE DIMENZIJE: DUŽINA (DAKLE DUBINA), OPSEG OKO NOGICA... ŠIRINA.... MISLIM SE I JA BI JE TESTIRALA ALI NE ZNAM ŠTO TREBA... KAKO TO FUNKCIONIRA

01 stu 2012, 00:03

o majketi neve fakat si grašak :lol
da, da, meni ide.

dakle ukratko, ne isprobavajte bambus pupeko ako istu ne mislite kupovat. topla preporuka. u tu se pelenu se zaljubiš na prvi opip/pogled/nošenje. sad me svrbi da ubodem još koju istu jer su neke polako počele odlazit nakon 2,5 godine pranja i sušanja a mam ne nervoza lupi ako mi broj pelena počne opadat :lol

detaljnije o testiranoj peleni sutra.

01 stu 2012, 09:26

jelatica samo se prijavi da nju želiš isprobati, nema frke. Poslana na test je dobila vlasnika.

Kako se mjeri dubina pelene? Može li se to bez djeteta?

Sljedeća je noah, pa onda ona šalje u dragu nam Dalmaciju - znači na redu su MB,Neve,Mrđi (jesam li ja nekog zaboravila?)

01 stu 2012, 09:46

slika

evo usporedba Storch na vezanje i Pupeko, znaci bambus jos ima i gumice koje nisu rastegnute

01 stu 2012, 10:06

jelatica je napisao/la:DUGA BEBICA, DEBELIH NOGU A TANKA U KUKIĆIMA

Tak je i kod nas pa nam iz toga razloga super paše :dada

01 stu 2012, 11:14

Pupeko bambus 4-13kg

slika

1.Dob i kilaža djeteta
3mj 20 dana, 7,8kg

2.Prvi dojam
Mekana, mekana, mekana i tanka pelena. :le Malo me iznenadio duuuugačak uložak od bambusa.

3.Lakoća rukovanja
Ulošci su malo nespretni za postaviti, ali kad se dobro smontiraju sve je pjesma. Prvi put nam se desilo da nam se čičak traka preklopila na trbuhu pa me to malo iznenadilo.

Pelena je korištena po noći s ME Rikki coverom i stay dry uloškom koji dođe uz pelenu. Nigdje nije procurilo, guza suha bez traga gumice od pelene (Rikki nas malo zareže). Prezadovoljna sam.

Brzo se suši, mekana, tanka i sigurno jako ugodna maloj guzi.
Jedini nedostatak je dugačak uložak od bambusa kojim je malo nespretno rukovat, ali sigurna sam da će iskusnjare u platnenopelenaštvu imati punjo manje problema s montažom. :mrgreen

silki je napisao/la:dakle ukratko, ne isprobavajte bambus pupeko ako istu ne mislite kupovat. topla preporuka. u tu se pelenu se zaljubiš na prvi opip/pogled/nošenje.

naravno da sam pokleknula i odmah je zadržala. :nokti
Zadnja izmjena: crna ofca; 01 stu 2012, 12:18; ukupno mijenjano 1 put/a.

01 stu 2012, 13:33

Po izgledu fotke ova pupeko izgleda obečavajuće... treba mi još pelena..pogotovo onih za noć..i to brzo... nemam strpljenja za čekat dok dođe rad na mene u testiranju, sigurno bi uzela koju, samo se mislim koliko tih pupeko a koliko ME da naručim... Sviđa mi se što uložak ide odmah od ruba sprijeda kao i u ME, za curice je to zakon....

01 stu 2012, 13:37

Kakav je čičak na pupeko? ne volim drukere, osim onih na prugastim. Koliko je širok? ja bi da je uži da teže dođe do bebine kože na pupici

01 stu 2012, 13:59

jelatica čičak ti je širok 3cm, udaljen je od ruba oko 3cm. Kod te pelene ti je sve odvojivo pa se puno brže suši od Storkica ili ME, kojima je sve to ušiveno unutra.

01 stu 2012, 16:55

Čičak ni blizu kože. I puno se brže suši od ME.

04 stu 2012, 18:14

Treba mi za Pupeko jedna mama koja koristi platnene pelene a koja je tek rodila ili će uskoro roditi.

05 stu 2012, 16:21

Stigla danas pupekica od bambusa! Mogu reći da je gotovo jednaka racmanovoj bambusici, jednako tanke i mekane,jednki dugački uložak i dodatni osim što racman nema drugu stranu stay dry i čičak je kod pupeko više ušiven dole od ruba pelene. Nevjerovatna sličnost ovih dviju vrsta brandova. Jedva čekam da se osuši da ih isprobamo za noć.

05 stu 2012, 18:56

Znaci pupeko je poboljsani racman, jer meni taj cicak koji je preblizu ruba ponekad smeta, kad je mali nemiran...

05 stu 2012, 19:19

Mala Bornica je napisao/la:Znaci pupeko je poboljsani racman, jer meni taj cicak koji je preblizu ruba ponekad smeta, kad je mali nemiran...

Lijepo si to rekla :lol One jesu slične a ipak za mene različite. :dunno

05 stu 2012, 23:39

meni su full slične :dunno ,budemo vidli kad stavimo na guzu... ;)

06 stu 2012, 10:25

Pa i na guzi će biti isto :mrgreen

06 stu 2012, 15:04

Mislila sam na moć upijanja :mrgreen čine mi se pupeko uži...
Odgovori