Istina, još je ljeto ali ovo je ljeto prava jesen!
evo malo jesenske inspiracije
bez legsica uskoro nigdje

jedna jesenska milovia

rodin wetbag

Sada je: 18 tra 2026, 12:09.
Moderator/ica: nevenera

shvatila kako da smanjim charlie banana pelenu.

Ali jasno mi je da je lako doći do tog broja, posebno kad je već treća pp guza na putu. Ja ih imam oko 15, zasd ću još 5 naručiti od šivalice koja mi je šivala dio ove prve runde koju sam skupila. AIO imam samo jednu cp pop in, mislila sam si naručiti Miloviu, dobra mi je ta fora s mijenjanjem uložaka unutar covera, ali zasad su mi ok ove preko kojih ide cover. Još je mali. Lako poslije kupim još par AIO kad počne bježati. Meni se najdulje suše rodine pelene, a nekako mi se čini da slabije upijaju od fitted pelena koje imam od tete šivalice. A i manje su. A ja sam jedna od onih koja ne voli da je premalo. Zato moja djeca imaju podvrnute rukave i nogavice - samo da im je komotno i da ih ništa ne stišće

.

Ovo nam je doduše pokušaj No.2, prvu noć mu je probilo na pidžamicu, ali bilo je samo malo vlažno, čak su i plahtice ostale suhe skroz. Prvi put sam stavila samo pelenu i originalni uložak, pa nije prošlo, a sad sam dodala onaj cp night booster i
Do jutra je uložak bil napol suh, ali je pelena potegnula vlagu i bila skroz naskroz vlažna. Probam noćas s pelenom od drugog materijala, šteta da mu ritica i križa budu vlažni. Mogla bi nabaviti nekakve bambus pelena za noć, ali mm bi mi glavu otšerafio da vidi poštara kak nosi još jedan paket za mene 

Perem ga na ruke, ali prala sam ga i u mašini, normalno sam zakeljila čičak kao da ga kopčam i tak oprala, nije se niš pomaknulo kak je jak, mislim da nema straha tak ga povremeno oprati.

Janja je napisao/la:Imam racman na čičak nije dobar pomaknu se krilca pa curi kako got da ih postavim i zaljepim, disanu vuneni imam ali nam je još velik
.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.