Ne planiram joj jos dati u ruke ali sam mislila ako moze da joj mogu staviti u sok,cijed joj sokic jednom u dva tjedna pa reko ako moze u njega nega si malo okusi.A za u ruke mene je strah da joj se ne zaleti

Sada je: 29 ruj 2026, 12:41.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

naime, posljednjih nekoliko noći počela je tražiti ciku oko 01 ili 02h, kako kad - ovisi je li je podojim oko 20 ili 21h..... dosad bi obično prvi noćni obrok bio oko 03/04h..... i dalje smo na istom meniju ko prije mjesec dana, količina se samo malo povećala kod voća i povrća..... znači, dojenje ujutro oko 07/08h, voće sa žitaricama oko 10.30h, cika oko 13h, ručak oko 15h, cika oko 17h pa oko 20h i 21.30 kad ide spavati..... dosad je bilo to jedno noćno dojenje oko 03/04h..... sad je obično oko 02h pa u 05/06 i 08h..... nije meni problem taj dodatni noćni obrok, ako treba davat ću joj noću ciku i svaka 2 sata
preko dana popije tek par gutljaja vode.....

pokusavam, al bas ne ide, jel to malo i jel to dovoljno zasitno?

cak sam sklonija vjerovati da je od voca, sto si mu tocno dala? ili nesto drugo sto je jeo prije toga?

servuz je napisao/la:Ja kao i sve mame pomalo zbunjena oko dohrane.Sto vise citam,cini mi se manje znam.

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.