Ovo je moja prva trudnoća koja prolazi upravo onako kako sam je i zamišljala, odnosno ja se osjećam jako dobro, isto kao i kada nisam trudna, osim što sam jako, jako sretna.... nisam niti jednom povratila, zatrudnila sam sa 64 kg na visinu od 180 cm.
Sa 14 tjedana +2 kg
sa 19 tjedana +5,5 kg
sa 24 tjedna +6,7 kg
Eto do sada sa 25+1 sam dobila ukupno 7 kg, jedem često i u dosta velikim količinama jako puno se krećem, odmaram jedino kada spavam, ali potpuno isti način života imala sam i prije trudnoće. Priuštim si Mc Donalds 2x mjesečno, i pizze i sendviće, svaki dan jednu čokoladicu, ali trudim se jesti jako puno voća i povrća, gazirano nisam okusila u trudnoći, cigarete odbacila čim sam ugledala onaj famozni + na testu i nikada više ne želim pušiti...
Važem se gotovo svako jutro, više iz znatiželje, nego da bih pazila na kilograme, a najdraže mi je stati na vagu kada osjetim da sam se prenajela...
Iskreno voljela bih dobiti tih famoznih 13 kg tokom cijele trudnoće, ali mislim da ću ja to prošišati barem do 17 kg... ne opterečujem se, no lagala bih kada bi rekla da ne bih imala komplekse da sam predebela, možda jer to nikada nisam bila....
U svakom slučaju toliko se radujem svojoj malenoj lutkici koja će u moje naručje doći za cca 3 mjeseca da mi nijedna kila manje ili više ne mogu skrenuti misli sa nadalazeće sreće