Nije da mu nisam cistila pisu jer jesam svaku vece ali nisam dobro prevlacila kozicu. Valja neki deckici imaju uzu neki siru ali ja sam mu jednom prije probala prevuci i nisam mogla i onako mu je malo posla krv (vrlo malo) ali ja sam se uplasila i nisam vise povlacila tako jako - samo kolio se dalo a nasa doktorica nije kontrolirala, uglavnom prije dva tjedan pojavio se sitan bijeli pristic velicin griza mozda sam trebala odmah reagirati ali nisam-nisam mislila da je strasno. U petak navece mi se ucinilo kao da je taj pristic iscurio a piso kao da je ispod neki prist.
Tad sam bila uplasena nazvala pedijatriju i gospodja nas je uputila na urologiju gdje su mu prevukli kozicu i ocistili i rekli da mu stavljamo obloge od kamilice. On je nakon tog kad je pisko tako plako da se bacao i previjao a ja sam se osjecala grozno jer mu nisam dobro citila pisu odnosno nisam mu dosta prevlacila kozicu danas je bolje nocas je lijepo spavao ali ja se ne mogu oteti dojmu da sam ja za sve to kriva jer da sam mu to radila kako treba on ne bi trpio te bolove!
Nisam moram priznati nigdje prije citalo o tome koliko mu se prevuce i s koliko mu se moze prevuci cijeli pa sam zato podjelila s vama ovo mozda kojoj mami pomogne...i mozda neko izbjegne to neugodno iskustvo kroz koje smo mi prosli.

?