Sada je: 27 svi 2026, 19:44.
Moderator/ica: nadicab

MaMi je napisao/la:mmm3m kako je Mia, daj malo piši o njoj, čime se sada bavite.

MaMi je napisao/la:mmm3m - Mia je zbilja čudo. Nemam riječi. Znam kroz što ste prolazili kada se rodila jer znam što smo mi prošli s Matejom kada se rodio. I sada takvi rezultati! Bravo za malu čudesnu Miu, bravo za roditelje koji su s njom radili. Ma moram još jednom - BRAVO!![]()
.

MaMi je napisao/la:Miki - kako su kod Nele našli CMV, da li su rutinski radili TORCH s obzirom da nije imala problema? Koliko smo mi naučili o CMV čini mi se da ne trebate više brinuti jer ako nema markera na jetri, bubrezima, mozgu, očima ili centru za sluh i ravnotežu ne bi niti trebalo biti nekih problema.

.

- znači stanja nevezana uz njenu nedonešenost, osim u vidu malo slabijeg imuniteta), zubići, protestiranja (bacanje na pod
tako da smo mi ipak krenuli s puno lakše pozicije, ali i ona u početku nije podnosila moj dodir, najviše je voljela da je ostavim da sama zaspi u krevetiću i sl. i ta faza je dosta dugo trajala (a jadna nije ni mogla steći povjerenje u mene kad sam je svako malo vodila na neko "novo mučenje" u vidu pretraga
)

nadicab je napisao/la:prije sam mu davala multivitamine u kapima, nisam našla nešto da mu je pomagalo ili odmagalo.
sada je na homeopatiji i zbilja nije bolestan

samo kad bi mogla da nebrojim te njene grame( i kalorije) bila bi na konju 
za Nelu. Očito postoje neke sličnosti između nedonoščadi, a postoji i nada da će jednom M. otrpjeti moje maženje bez bijega iz sobe.
Mia u redu jede ali vjerovatno ima crvice koji joj sve to pojedu pa vaga nepokazuje dobro.Sanjam kad ce imati 10kg,do skole cu valda da docekam 

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.