Sada je: 01 svi 2026, 11:36.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

)
Ipak, ako sam već u životu, baš zbog svoje djece, odustala od Podravke neću onda ni Alnaturu koristit, osim ako mi netko kome vjerujem potvrdi da je ok.

tanjabb je napisao/la:Premalo ti to stavljas u juhu draga, premalo. Ja juhu (i mesnu) natrpam povrcem do vrha, celer, pola kile mrkve, paradajza, luka, nekad i papriku ubacim, zelenog lisca kojekakvog, korabice, persina debelo, lovora, ma sve zivo ubacim unutra. Jedino sto ne volim u juhi je krumpir (iako znam da neki uvijek i to stavljaju). I ako stavis sve o ovo nikava ti kocka vise nije potrebna, ni vegeta, ni ista drugo.
Ja u juhu utrpam povrća raznoraznog, komadinu mesa, pa napravim griz noklice ili neku domaću tjesteninu, rižu. Ne da je fino, nego ne treba nikakvih začina...
Meni je bez vegete juha uvijek bljedunjava
tanjabb je napisao/la:Premalo ti to stavljas u juhu draga, premalo. Ja juhu (i mesnu) natrpam povrcem do vrha, celer, pola kile mrkve, paradajza, luka, nekad i papriku ubacim, zelenog lisca kojekakvog, korabice, persina debelo, lovora, ma sve zivo ubacim unutra. Jedino sto ne volim u juhi je krumpir (iako znam da neki uvijek i to stavljaju). I ako stavis sve o ovo nikava ti kocka vise nije potrebna, ni vegeta, ni ista drugo.
Ja juhu (i mesnu) natrpam povrcem do vrha, celer, pola kile mrkve, paradajza, luka, nekad i papriku ubacim, zelenog lisca kojekakvog, korabice, persina debelo, lovora, ma sve zivo ubacim unutra.

JiA je napisao/la:Meni je bez vegete juha uvijek bljedunjava
pa stavi konšerve (koncetrata)

JiA je napisao/la:JiA je napisao/la:Meni je bez vegete juha uvijek bljedunjava
pa stavi konšerve (koncetrata)
![]()
Ovoje zato sto samu sebe kvotam
Al onda ce mi juha biti crvenkasta, a ja bih zutu, kao kod mame.

eli je napisao/la:da juha bude žuta i mirišljava treba staviti govedinu čija je masnoća žuta. onu pravu, domaću i staru, a ne bljedunjavo mekano meso anemičnog teleta iz masovnog uzgoja.
Jullishka je napisao/la:eli je napisao/la:da juha bude žuta i mirišljava treba staviti govedinu čija je masnoća žuta. onu pravu, domaću i staru, a ne bljedunjavo mekano meso anemičnog teleta iz masovnog uzgoja.
Ili takvu piletinu...
Ja generalno kuvam pileću supicu, Vanja je obožava, a i svi mi smo "supari". Dobijam meso od sveki, ona tamo od sela dobija piliće, pa mi supa uvek žuta, kao kod bake

teutonija je napisao/la:I meni kad radim juhu ne treba kocka jer mi juha bez puno povrća nije juha.
Al me zanima ,curke s mora kak dolje radite juhu.Sad smo bili na moru i većinu toga kaj mi stavljamo ,a daje okus nisam našla i vele da nema.![]()
Npr peršin korjen,a i ono zeleno je jadno ,mrkve nema domaće od bakica,korabica,celer...

vele da to dolje ne raste ,pa me zanima jel zbila ili....
Čak ima i klice rotkve i soje
Krumpirić je napisao/la:blago onom ko ima sveki![]()

Krumpirić je napisao/la:Ja stavljam u juhu i korabu, tikvicu, paprike, pome...sve svekino....blago onom ko ima sveki![]()

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.