Jucer je imala svega 3 stolice.
Strogo pazim ishranu i nacrtala sam i svekijima "u cemu sve to ima mlijecnoga"i sve su posakrivali.
Danas jos uvijek eto nema proljeva no ima jos vremena..obicno je pred spavanje i jako gladna i kaka joj se..
Inace,ona nikad nije imala bas tekuci proljev,vise je to bila kasasta stolica spuno,puno sluzi.I puno plinova.
I dobro velis ovo za sljivu!Prvi put sam ja nju oglodala skoro cijelu i stavila.
Sad sam smanjila i tamari i sljivu.Bude to dovoljno ogavno za pojest i onako,a vec je i peti dan kako smo poceli.
Hvala ti sto si me prosvijetlila!
Sad kad vratim film unatrag sjecam se da su ti prvi proljevi(2.8.)bili crni i jaaako neugodnog mirisa.Tada je imala u febru..nekih 10-tak dana.
Prvi nalaz stolice pokazao je salmonelu.Dva tj poslije,proljev se povukao,febra spala i pocela je u vrtic.Da bi nakon opet tj dana sve pocelo iznova.
Drugi nalaz stolice pokazuje opet salmonelu.Febre nema.A proljev,tj.ucestala, slinava, kasasta stolica pojavljuje se i do 10 puta na dan.
Dobila je antibiotik(bactrim 2x5ml)u trajanju od 10 dana.Sve vrijeme terapije nismo uocila ama bas nikakve promjene.
I dalje proljev.
I onda ja nadjem "spasonosno za proljev"rekoh hajde i to da vidim.Vidjela sam ja taj naslov i prije ali nisam mislila da je to nesto za nas.Jer smo mi zarazeni salmonelom.
Zato mislim da bi naslov ovog topica trebalo malo promjeniti, da je vise uocljiviji (tipa spasonosno za proljev-cisti cak i salmonelu!"ili tako nekako)Jer vjerujem da sam odmah prvih dana pocela s ovim pripravkom,da bi postedjela djete 2 mj muke!
Sad smo zaista zaglibili..i bas ce trebati vremena da se oporavi.Najzalije mi je sto nemoze u vrtic-nedostaju joj djeca..
I sto ju moram maltretirati da ovo pojede..Oplace..
Sinoc kad je progutala i zadnju zlicu,zalijeva vodom,ja joj brisem suze,ona veli nemoj mi mama to davati-
udavicu se od toga!(jer guta a ono se vraca

)
Idem joj opet napravit-sad je vrijeme..