polaska ili odgode. Moje stojbe su na temu zaostajanja socijalnih za intelektualnim vještinama (e, jesam ga sročila
) - a kako vrijeme prolazi - neke se stvarčice same slažu nabolje pa mi ovako na prvu loptu (nema kod mene prve lopte u stvari, kompliciram uglavnom, stara majka
tetama, najbolje su na svijetu) i to da kao perfekcionist (što se trudim izliječiti jer kako sam sazrela, čitaj starim, vidim da mi je više smetalo no dobra donijelo, pa popuštam) sam sebe ne zavuzla u prečvrsti krug a mogao bi još godinu dana labavije pa tek onda u ozbiljnost svijeta. Uglavnom, da li da pokušamo odgoditi kretanje u školu i postoji li za to realna mogućnost, ono, da roditelj da prijedlog, obzirom da je vrlo granično po dobi, i da smatramo da će dodatna godina pridonijeti emotivno/socijalnoj zrelosti (da ne velim i da se dulje bezbrižno igra, ionako je poslije "cjeloživotno učenje" u programu)
Unaprijed hvala

,klara će imati 7 i 3 mjeseca i vjerujem da će onda i intelektualno i emocionalno bit spremna i ne pada mi na pamet davati ju ranije što neki misle.

-->sama sebi.

. Šalim se, ali zapravo je gotovo istina. Tko nije prošao na testiranju kod psihologice, nije se mogao upisati ranije ni pod razno. Tako i tko je tražio odgodu, a prošao je testiranje, nije ju mogao dobiti. To je OŠ Ivana Cankara. Očito da je drugdje nešto bolja situacija.