Sada je: 17 tra 2026, 08:51.
Moderator/ica: nadicab

tako cu i ja tebi,lepo pricekaj nalaze od UZ(super je sto se poslje poroda nije nista vidjelo),moze se desiti da ce te vi to sve lijepo resiti sa fizioterapijom.Drzi se i samo optimisticno

Osjećam užasan strah,bojim se,slabić sam,ne bih izdržala onu najgoru dijagnozu

(tek na drugom pregledu je rekla da tako rade jer inače neki roditelji ne shvate ozbiljnost situacije, a to što je meni skratila život bar za desetljeće - nikom ništa )
nama se jedno vrijeme činilo da ni nema napretka, a onda je napredak bio jaaaako spor i to je bilo jako teško za izdržati, psihički, stalno nam se činilo da nas samo šibaju neki novi udarci (bronhiolitis, dijagnoza CMV-a...)
- i tako smo i postupali , uz povremene padove, ali nakon njih bi bila samo još jača i odlučnija da ću dati sve od sebe da ona dostigne svoj maksimum (kakav god on bio) i da odraste u sretnu osobu koja će znati da je njena obitelj voli bezuvjetno, takvu kakva je i da ćemo se veseliti svakom i najmanjem napretku
, stigla je svoje vršnjake (neke i prestigla) i sad s njom imamo jednake probleme kao i sa bilo kojimdrugim 2,5 godišnjakom
koje nikad ne bi upoznala da nam se sve ovo nije događalo
na ovom mom monologu, malo sam si dala oduška u jednom dahu i idem brzo stisnuti "pošalji" prije nego počnem editirati
kak ja tebe volim čitati, napišeš sve ono kaj ja mislim, a ne znam se tak lijepo raspisati

Miki je napisao/la:Tonka![]()
ja sam pravi pravcati štreber - imam čak i naočale

(jer oni preko ljeta ne rade) jer smo je u tome mogli ostaviti i na podu kad nešto trebamo obaviti. u krevetiću smo joj znali stavljati srolane ručnike ispod nogica kod guze (da joj malo odignu nogice od podloge). nakon nekih mjesec dana se prestala na sam dodir s podlogom oslanjati na pete, ali je trebalo još par mjeseci da počne sama i odizati nogice s podloge (zbog toga svaki put ostanem fascinirana kad vidim novorođenče kako prirodno podiže nogice u zrak, dok smo mi to mjesecima učili). 

sunce moje malo je napisao/la:Mali mi ima 2 mj i 20 dana.Danas na pregledu kod pedijatra nakon smo tri sekunde bili smo upitani da li smobili kod neuropedijatra. Mali je u hiprtonusu. Poslani smo neuropedijatru i na uzv mozga. uzv mozga je rađen po porodu i on je bio uredan.
Osjećam užasan strah,bojim se,slabić sam,ne bih izdržala onu najgoru dijagnozu. Divim se svim ženama koje imaju tu snagu u sebi,a ja dok ovo pišem osjećam tko duboku bol i strah da vam ne mogu opisati.
Ne znam što tržim od vas ,možda malo utjehe,pozitivnih iskustava.
Plačem i samo plačem.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.