Taj kljun ti nije tvrdi, već mekan prilagođen za osjetljive desni. Mi nismo ništa drugo koristili

Sada je: 21 tra 2026, 13:11.
Moderator/ica: Diami

eli je napisao/la: "velika važnost" nastavka? ma kakvi. stvar navike i spretnosti mame i bebe.
eli je napisao/la:to +6mj nema nikakvog smisla. iskusne sestre na neonatologiji mogu na šalicu hraniti bebe od 2,5kg, a meni je beba od od 9 mj sam grizla sve te nastavke, a o čaši ne trebam ni pisati. "velika važnost" nastavka? ma kakvi. stvar navike i spretnosti mame i bebe.
"spriječava kolike"
![]()
marketinški trik.

Jedino sve te flašice imaju ko neki sistem da ne propuštaju zraka u sebe, pa vjerojatno i zato pišu da sprječava kolike.

eli je napisao/la:nažalost, nema toga.
najmanja je šansa da će kolike imati donešena beba normalne ili malo veće težine hranjena isključivo majčinim mlijekom, no ni to nije garancija.

Krumpirić je napisao/la:kažeš da se nitko nije pohvalio da nije imao kolike-zato jer ljudi ne znaju šta su prave kolike...nisu oni povremeni grčići nakon dojenja/hranjenja ništa, to su "probavne smetnjice"-plakanje sat-dva kojih 2-3 dana. Prave kolike su plakanje tjednima-mjesecima po nekoliko sati-obično predvečer...to nema baš previše djece

nisam još stvarno nikog čula da se pohvalio da njegovo dijete nije imalo kolike.

Zwerka je napisao/la:A opet, nisam još stvarno nikog čula da se pohvalio da njegovo dijete nije imalo kolike.

)- nema ga, tako da sam prikračena za dosta toga.

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.