Sada je: 01 svi 2026, 14:38.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

Maya je napisao/la:Znam da je tesko, a za sve, sve, treba da si opustena. Pokusaj posmatrati sve sa humorom (mozda ce mali voleti puno cice kad poraste:))!

budan, ali bez sise u ustima pa da ga mogu maziti, pričati mu, malo se igrati s nji
i puštati cicu iz usta, a onda će sam pustiti pa će te samo gledati što mu pričaš 

Diami je napisao/la:E, moj miš kad osjeti prst u uglu usnice (bez da ga gurnem, tek kad stavim) tek krene opet sisati - ono u stilu - kaj ne vidiš da nisam još gotov...![]()
opasan je.

Nek ide on mjenjati pelene kad si nervozna. Tako je i MM govorio kako ne shvata zasto sam nervozna, pa sta ja hocu kad je ona beba i sl., a kad je poceo ostajati s njom sat dva sam bolje me razumeo. A da si nervozna i umorna razumljivo je. Ja sam sebi govorila:" i want my life back", a onda se sama nad sobom zgrozim. Al tako je to, i mame su ljudi i mogu biti nanervirani, nervozni i ljuti na svoje dijete.

Očito bi mojem djetetu bilo bolje da mu je ona mama...

al to ce vec biti lakse..
. 

".
Na kraju, nisam jos cula da je nekoj bebi bilo lose od malo placa (kazu i da im se pluca tako bolje razvijaju:))

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.