Prije par dana sam se dogovarala sa prijateljicom da joj dodjem na kafu i ona mi kaze "Nemoj u 3 sata, tada mi M. spava." Ja ostala pravo zbunjena
Pa on ima 3 godine i 4 mjeseca! Pa zar tolika djeca jos spavaju 
Sada je: 19 ruj 2026, 12:12.
Moderatori/ce: latica, snowwhite
Pa on ima 3 godine i 4 mjeseca! Pa zar tolika djeca jos spavaju 

IvaV je napisao/la: Tako da sam se odlucila ne zivcirati, pratim nju i njen ritam i bas sam si![]()
ides iz dana u dan i gledas po djetetu.
LiKmama je napisao/la:IvaV je napisao/la: Tako da sam se odlucila ne zivcirati, pratim nju i njen ritam i bas sam si![]()
to ti je i jedino sto mozes.ides iz dana u dan i gledas po djetetu.

)!

IvaV je napisao/la:
Bumo vidjeli kako ce biti dalje, ali definitvo i toplo vrijeme i puno vise akcije po vani doprinose laksem i brzem zaspivanju.

olja je napisao/la:Da, LiK, vjerujem, ali tvoji imaju 3 i 5 godina, a curice od LTL tek 2 - stoga mislim da im je ipak potrebno da naprave predah u toku dana.

A ja nisam mama koju se moze "vozati", red se zna i za jelo i za spavanje, ali ona jednostavno nije htjela i gotovo. Pa pricaj, pa mazi, pa pjevaj, pa suti, pa ju ostavi samu, pa opet lezi, pa mazi, pa pricaj, pa suti
Kad su nam uspavljivanja trajala duze od sat i pol i kad je svako zavrslo u vrisci i :mama ja neeecuuuuuuuu spavatiiiiiiiiiii, odustala sam.Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.