martina mama je napisao/la:marta je dojila do 18 mjeseci. .
Blago vama! Nama dojenje nikad nije profunkcioniralo jer su ga u bolnici navikli na dudu s ogromnom rupom. Zato još uvijek natežem cice - bez izdajalice ni u šetnju
[/quote]ljudi su mi se rugali da joj u moru guram blitvu u usta.[/quote]
Ajme, točno se mogu zamisliti u toj ulozi!!!
[/quote]sa sest mjeseci je imala 4,5 kg, sa 12 7kg, .[/quote]
Baš naša klasa! Sa 6 mj.imao 4940 g, nadam se da ćemo uhvatiti 7 kg do 1.rođendana.
[/quote]sto se tice vjezbe. sama ces procijeniti koliko mozes i trebate raditi. formula, sto vise to bolje je dobra, ali ne po cijenu ostalih priorieteta. ja te skroz razumijem da te strah za vojtu radi tog povracanja. to cak ne mora biti od vojte, nego od pritiska koji dijete osjeca. marta je uvijek reagirala na povecanje pritiska (ne mislim na pritisak na kozu nego na pritisak na mozak) i vracala vodu na svoj mlin.[/quote]
Vidiš, vidiš, o tome nisam nikad razmišljala, a ja sam takva - prije ispita se ne bih dizala sa školjke. Što veći ispit, to gori proljev
jedini ispravan put po meni je osluskivati koliko dijete moze i raditi onoliko koliko dijete dopusta. i jos malo vise da ne bude da su oni gazde. to se kasnije obije o glavu ako popustis pa i9m ides stalno niz dlaku..[/quote]
Točno ovo mi je jučer rekla ft! Rekla je da joj se čini da mi je počeo šefovati i da moram nastaviti i nakon što se on rasplače. Što on jače plače, ja da glasnije pjevam. Kakav show za susjedstvo

Tako da smo jučer popodne krenuli po toj formuli i bio je strašno uvrijeđen, a ja sam se napjevala za 3 života

Što se mora teško je, ali se mora...