Sada je: 01 svi 2026, 15:56.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

Arkana10 je napisao/la:Normalno ili ne?
kaka je kakva treba biti po boji i teksturi, ima je puno. On kaki nakon svakog podoja.
brine me samo to da se jako grci, ali to prepisujem grcevima i mog prejakog let downa.
u ponedeljak cemo znati koliko dobija na tezinu.
da brinem ili ne?
Tako sam i ja radila,rignuo je ko velikisamo bi mogla prekinut tu i tamo podoj i dignut ga da se podrigne

. Skuzila sam da mu je tako i najlakse kakati.tanjabb je napisao/la:Moj je Lukas bio kakac nakon svakog podoja. Zapravo je kakao za vrijeme dojenje, kak je kroz usta ulazilo mlijeko tak je iz guze isla kakica. Skuzila sam da mu je tako i najlakse kakati.

pa se nisam brinula.Krumpirić je napisao/la:to je savršeno, samo bi mogla prekinut tu i tamo podoj i dignut ga da se podrigne...da se manje grči... (tako je i meni s oboje, jak letdown i prežderavanje)

zauvijektvoja je napisao/la:Ista stvar je bila kod nas, 10-12 stolica dnevno.
Normalno je dobivao na kilazi.
Ja nisam brinula...

to kakanje će se s vremenom prorijediti. Sjeti se nonstop sračke kad ti ne bude kakao po tjedan dana 
Arkana10 je napisao/la:samo da se pohvalimo, dobili smo +1800 za mjesec dana.

. Al to vrijedi za prvih 6 tjedana. Vjerojatno ćes uskoro i sama skužiti da mu se smanjuje učestalost i količina kakice - i to je također normalno. Može ti doći i do jednom dnevno, jednom u dva, tri dana... što nije ništa za brigu. Samo je za tih prvih 6 tjedana bitno da puno i često kaka.
evo jutros smo imali 1 podoj bez kakanja, ali smo zato sljedeci nadomjestili 

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.