Sada je: 09 lip 2026, 13:48.
Moderator/ica: nadicab

, prekrasno, nevjerojatno je kako djeca osjećaju jedna druge 

)
( nisam vidla zvjezdu priloga o zubarima ali mi je mm opisal
)
imaju samo dva sata i predstava od 1-4 razreda
Prilagđeni je dobil zbog matematike jer ima dana kad rastura a ima dana kad bubne svašta

Dinkic je napisao/la:Na zapadnom dijelu grada trenutno imamo samo jedno dijete s DSom, u Gajnicama, integrirano. Neznam za skolu da li ima nekoga no mogu se raspitati kod jedne defektologice koja radi u jednoj od skola na tom kraju.

poznata mi je povrsnost skolskih strucnjaka koji pocesto svu nasu djecu trpaju pod isti nazivnik, a taj je "on ili ona to ne moze". to je najcesci stav na koji nailazimo. malobrojni su oni koji su se voljni upustiti u avanturu tipa moze li na neki drugi nacin.
nasa strucna sluzba je isto tako voljna definirati samo ono sto dijete ne moze i to na nacin na koji oni to traze.
srecom, s uciteljicom smo uspjeli ostvariti suradnju tako da zajednicki trazimo koliko marta moze na njoj najprihvatljiviji nacin. za sada nam ide dobro.

) da li bi to nama uopće što značilo.... zreliji bi vjerojatno bio.... ma neznam

Pitali su me da li sam za neku određenu učiteljicu ali zbilja nepoznam niti jednu koja če dobiti prvašiče.
martina mama je napisao/la:ja sam martinoj ucitelojici najzahvalnija na stavu:ona to moze, a na nama je da otkrijemo kako.

).

zmijac je napisao/la:A da mi dan bude potpun učiteljica je rekla mm (koji je danas podizal juniora)da je junior počel "lutati" po školi- čekam izvještaj posljepodne ali sam sad već dovoljno luda od brige

, kod nas sve po starom pa se ni ne javljam, sve ide poprilično dobro, za sad sam zadovoljna, komunikacija sa učiteljicama je sve bolja i to mi nekako daje nadu da će i u višim razredima (mislim kad se nakupi težeg gradiva) biti ok.
. Časopis sada uređuje učiteljica iz naše škole tako da mi je bilo vrlo interesantno doći poslušati, prikazan je filmić o Filipu i Luki koji idu u našu školu u 7. razred.
Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.