Meni se čini da su klasične rođendane u igraonicama prerasli
Pa bi ga nagovorila na nešto drugo, ali nemam ni najmanju ideju na što.Sada je: 08 kol 2026, 00:40.
Moderator/ica: medo14
Pa bi ga nagovorila na nešto drugo, ali nemam ni najmanju ideju na što.

ne pitaj

) jer nema torte, plesa i igara. Njemu je totalno bzv a čujem i puno starijima (petaši i sl.) bar ovoj mojoj derladi u kvartu. 

. vec vidim kako bi moj stariji uzivao tamo (samo ne znam sto bi druga djecica rekla
)
.
.

(mozda fakat i postoji negdje nesto drugo, no, ja stvarno ne znam).
mamainana je napisao/la:meni se ovo čini zgodno
http://www.penjackicentar-zagreb.hr/ind ... &Itemid=14
zapravo sam naišla slučajno jer mi je sin lud za veranjem
ali mislim da bi jedan takav rođendan bio pun pogodak
ima li netko iskustva
.Tmama, ja ti imam odlične kombinacije za doma. Meni je doma bila 30 djece i sve je bilo super
ja za doma ogranicim broj djece, a 30 mi je cisti SF
mislim da bih u ludnici nakon toga zavrsila 
Bila je kombinacija tri sata animacije + mađioničar 1300 kuna, s poklonima za svako dijete, strojem za balone od sapunice, disko svjetlima i muzikom. Tete su bile toliko dobre da se čak nije ništa niti prolilo. To je bio 6 rođendan. Za curice može i face painting i dobre vile (ako je tvoja još u toj fazi) itd.

), mlađa od 15...+ još mojih 6 u kući..sve nešto kemijam ali ništa pametno mi ne pada na pamet...Do sada je slavila samo starija, a mlađa nije posebno nikog zvala - sad i ona konačno počinje sa društvenim životom i to me veseli....da li je tko od vas imao u zadnje vrijeme u Mc donaldsu rođendan ili je to totalno out???

1300

Od klope ne treba puno jer ne jedu skoro niš ,naručila sam pizze ,imali su soka, grickalice i naravno tortu.

)

Dobar jeNatrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.