U meduvremenu sam za svaki slucaj jos jednom obavila pretrage: UVZ dojke, ginekoloski pregled i UVZ, urinokulturu i krvne pretrage. Svi nalazai odlicni.
Onda sam odlucila pricekati... i nadati se da je sve proslo.
Tek prije par tjedana potpuno mi je zarasla ragada na desnoj dojci i nadam se da je ona bila uzrok ulazu infekata koji su zrokovali fibre...
Jer vise nema trnca u grudi, nema ni boli ...ma sve proslo samo od sebe, odjednom. Nemam drugog objasnjenja.
Sretna sam sto smo izgurali dojenje usprkos svemu i sto sad konacno cikimo i i uzvamo obje

Mala spava cijelu noć pa sve do podne uz dojenje u razmaku od 3-4 sata.Zato od podne pa sve do kasno u veče ona doslovno visi na sisi.Možda je to problem,što se u noći i u jutro dojke prepune
Ma ne znam ni ja,samo se nadam da će mlijeko krenuti i da nastavljamo sa dojenjem.

. Ne kuzim zasto, ali valjda ona zna. I sad ju dojim otprilike 4-5 puta na lijevu stranu a jednom na desnu ( i to joj podmetnem po noci kad napola spava 
i to sam odjednom osjetila bol,dala joj odmah da sisa iako mi je čudno bilo kad se prije napunila.Sisala je 5 minuta i počela se ljutiti,nema više ili je već ispraznila