Sada je: 03 svi 2026, 02:05.
Moderator/ica: nadicab

Daisy je napisao/la:IRENA je napisao/la:.. koje HZZOva mašinerija štanca ko Saruman orke ..Ovo mi je bilo super...
Ja imam malo pitanje, dijete mi ima rješenje na 6 sati boravka u ustanovi i dobiva samo pola invalidnine...s obzirom da se s vremenom ukazala potreba da ostaje 8 sati, zanima me jel to utječe na moj SRV? (mislim da se radi o boravku djeteta više od 8 sati dnevno). Jel bi onda bilo problem rješenje na 8 sati ili ipak mora biti manje???

?
) mentalnog zdravlja.

) je da će nam mirovine biti katastrofalno male jer nam država ne uplaćuje u mirovinski fond (1. stup). Istina, ne uplaćuje ni kada si na njezi, ovako ipak dobiješ bar nešto jer firma uplaćuje.Fantasy je napisao/la:A kad onda mogu početi raditi- tek kad dobijem to rješenje?

)kojeg su oni odredili.

porezno uvjerenje oba roditelja,katastarsko uvjerenje da dijete ništa ne posjeduje,vjenčani list,primanja roditelja zadnja tri mjeseca,rješenje o dječjem doplatku za djecu,

i kad sam ih također pitala da zašto sad treba trećinu više papira, da "zato jer je bila reforma". možeš se samo smijat. bolje nego plakat. martina mama je napisao/la:Alex, centar smo odradili na proljece. Pisala sam o tome. Ukinuli nam invalidninu, a sve ostalo su dobro zakljucili. Mi smo se za tu invalidninu malo pravili blesavi jos od prosle komisije jer centar nije izdao rjesenje o ukidanju. Zato smo isli na proljece da nam konacno to rjesenje i napisu jer na sva nasa upozorenja, nisu napisali rjesenje i invalidnina nam je tekla skoro tri godine. Nisu trazili da vratimo novce. Nismo dobili onaj famozni clanak 38. Ili 36., ne sjecam se vise, ali u rjesenju sve lijepo pise da marta ima visestruko ostecenje zdravlja, da treba konstantnu nasu pomoc, da nema ment ostecenje i da ima osnove biti radno sposobna i jos da je ostecenje trajno. Predatcemo i to. Na osnovu tog nalaza smo dobili uvecani djecji. Rekli nam da ga predamo i na hzzo.

, mislim da su druga pravila tako da tvoje stoji!
Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 34 gostiju.