Ina66 je napisao/la:issati, kakos pogodla
To je zbog Cetne.
Sada je: 03 ruj 2026, 19:01.
boysmama je napisao/la:vi koje niste probale, nemojte unaprijed suditi... nije to lijepo
ne kažem da ju nisu probale, samo možda nisu probale pravu sirnicuboysmama je napisao/la:Ina, bilo je tu komentara i od kontinetalkine kažem da ju nisu probale, samo možda nisu probale pravu sirnicu

što prvi put u životu nisam jela sirnicu za Uskrs. A sirnica se i jede samo za Uskrs, drugim danima nije to to. Kad se sitim lipe babine, još iz krušne peći...
boysmama je napisao/la:Ina, bilo je tu komentara i od kontinetalkine kažem da ju nisu probale, samo možda nisu probale pravu sirnicu

sandram je napisao/la:Srdjana![]()
Trebali su je spojiti s Matijom

fancy je napisao/la:Sime![]()
![]()
Meni je Srdjana toliko iritantna da mi dodje da prebacim kad nju prikazuju

Novamama je napisao/la:meni su za sada favoriti šime, ljubo i vedran. s tim da mi je ljubo baš ono pravi kuhar. kuha tradicionalne stvari, ali svejedno zanimljive. šime je simpa, ali svaki put se preznojim s njim kako će mu to ispasti i pitam se bi li to ikada znao ponoviti

Mislim, nesto sto bi se dalo u svakoj kuhinji napraviti, bez tonu peripetija i gluposti...

sto ne znaci da mi nije drago radi Roberta.Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.