znam da nije smijesno, te si drzavne sluzbe dozvoljavaju svasta, ali zaista svasta. odnosno, njihovi djelatnici. strava. ali, evo jedne price s poz. zavrsetkom. ja sam prosli tjedan pokusavala na bespl.telefonu od HZZO-a doznati status svog zahtjeva za dopunskim zdr.osigur., dugo sam odolijevala, sad vidim da je u stvari samo meni na stetu (financijsku) pa pokleknuh. i daklem, zovem ja cijeli dan, linija je ocito preopterecena, konacno slucajno piknem i zvoni, aleluja. javi se automat, kao svi zauzeti nek cekam. i tako 2x, ja strpljivo cekam. na kraju baba digne tel. i cujem ju kako s nekim prica i poklopi. AAAAAAAAAAA
poludila sam. otisla na njihovu web stranicu, uzela prvu mail adresu koju sam pronasla, napislaa mail, evo ga dolje i ostavila svoj broj mobitela. ne biste vjerovale, drugo jutro su me nazvali, ispricali se i sve mi informacije rekli preko tel. zena je bila toliko ljubazna da sam maltene ja nju skidala s tel.
"Poštovana,
Danas čitav dan pokušavam dobiti informaciju vezano uz dopunsko zdravstveno osiguranje na broj naveden na vašim stranicama. Razumijem da ima puno upita i da je linija vjerojatno preopterećena, no i kada je kolegica digla telefon, odmah ga je spustila!!!
Trebam li napomenuti da iz dijela MOJE plaće dotična prima plaću i da joj je to posao, rad sa strankama?!?!?
Zanima me, ukoliko sam zahtjev za dopunsko zdravstveno osiguranje predala u vašem uredu 29.04.2011 KADA mogu očekivati ponudu, ugovor, uplatnicu, što već???
Zahvaljujem na razumijevanju"

.