Sada je: 22 srp 2026, 10:49.

Šeta u snu

Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!

Moderatori/ce: latica, snowwhite

Šeta u snu

PostPostao/la srecica tara » 26 srp 2011, 23:00

Primjetila sam da mi S kad zaspe, seta u snu. :conf

Naime, radi se o tome da joj se valjda u snu mokri, i pocme plakat, uzseta se po kuci otvorenih ociju.
Umjesto da krene put wc-a, ona ide put kuhinje ili sobe, zavisi.
Nemam pojma sta da mislim, dal spava otvorenih ociju, jer pretpostavljam da je, kad je cila izgubljena. :dunno

Evo sad se dogodila ista stvar. Digla se, trckarala po kuci i drzi se dole. Ja kazem idi u wc, a ona pravac u sobu :ajme :conf
Kazem wc je dole, ona kaze. gdje???
Pa sam je ja odvela, kad dode u wc, sve ok.
Ne kuzim o cemu se radi tocno.
S-2005
K-2007
T-2009
J- 2011
slika

U životu nije važno koliko puta padneš, već koliko si se puta spreman dignuti.
srecica tara
Asimilirana
Asimilirana

Re: Šeta u snu

PostPostao/la SunčicaVŽ » 01 kol 2011, 12:53

Imam i ja takvog mjesečara, digne se iz kreveta i krene hodat u krug oko trosjeda u boravku, gleda,ali niš ne čuje...ja ga samo svaki put odvedem u wc, dignem dasku i on se popiša i natrag ga odvedem u sobu. Jednom sam ga ostavila kraj vrata u wc-u pa se tako popišao pod lavabo jer nije bio svjestan ničega :ajme. Ujutro se ničega ne sjeća.
Moja seka je mjesečarila ko mala i dan danas hoda u snu i priča i gleda i otvara prozore i svašta, a nije svjesna ničega.
Ne koristi govoriti, objašnjavati, niti buditi...uglavnom to radi kad mu se piša ili kad loše sanja pa ga samo odvedem u wc ili ako je u pitanju bio loš san...zagrlim i odvedem natrag u krevet.
A 01.03.2000. - Filozof
B 17.10.2003. - Mudirca
L 28.01.2009. - Princeza
SunčicaVŽ
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 52 gostiju.