Sada je: 03 svi 2026, 01:50.
Moderator/ica: nadicab

MBee je napisao/la:Mislim da ne smiju biti stariji od 6 mjeseci.

danijela81 je napisao/la:očito sam totalno neinformirana, pogotovo o najnovijem bezobrazluku![]()
na stranu njezin bahati stav, i bezobrazluk kojim se ophodila, ali niti jednom riječi nije se osvrnula na moje pitanje da kakve veze ima djetetova invalidnina s našim imovinskim stanjem?
nije mi to jasno, nikako. zar invalidnina nije pravo djeteta koje dobije na osnovu tjelesnog oštećenja? ubijte me, al ne kužim.
prije dvije godine smo predavali samo isplatnu listu tatine plaće, i moju potvrdu s faxa da sam redovan student.
a ovaj put čitav niz tih potvrda, za koje ja baš i nemam vremena letat i po Os i po Zg. i još pored toga ne znam kako bi to utjecalo na djetotvu invalidninu.
jel svuda tako ili se ova zakačila na mene svojim bezobrazlukom?

danijela81 je napisao/la:ništa, drugi put znači ne treba biti previše pristojan, nego malo podići glas, kao i ona![]()
ni sama nisam pametna što sad. još sigurno par mjeseci će nam to biti jedina primanja. ako zbog nečije bahatosti ostanemo i bez toga...

nadicab je napisao/la:slijedeći put nazovi me na broj udruge 098 696 939 i daj meni da popričam s njom

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.