bila jučer na roditeljskom, trajao je dva sata
uglavnom, sve po starom, svake godine isto.
idu u školu u prirodi na Lošinj, od 28.05 do 1.06., prvo smo imali glednje slika od prethodnih godina i čini mi se ok, oni se svi jako vesele.
izorni su im ove godine engleski i vjeronauk.
mei se taj engleski čini blaga katastrofa, rade po starting points od algoritma, i na prvoj stranici - pokraćeni oblik glagola biti bez ikakvog objašnjenja, na prvom satu su imali diktat i djelila je minuse za krivo napisane riječi - wtf? neka od te djece se prvi put sreću s pisanjem engleskog. predaje im ista profesorica koja im predaje i njemački , a to je već tri godine katastrofa. i uopće ne znam šta sad, da pustim ili da talasam. T mi je već rekao da ja stalno prigovaram u toj školi.
ide osim toga na folklornu grupu i dodatnu iz matematike, a on bi i glagoljicu.
imaju novi projekt , dva čak. mala škola sporta - zajedno sa profom iz tjelesnog će djeca od 4. razreda na dalje učiti osnove sporta mlađu djecu i jedni druge. to će imati dva puta tjedno i on se jako veseli što će moći demonstirati rukomet.
drugi je projekt vrtić u školi, djeca iz vrtića će dolaziti u školu u nekoliko navrata i imati neke aktivnosti koje nisam baš pohvatala, već mi je dosta bilo.
pisali su neke provjere iz matematike i hrvatskog, u svakom ima po nekoliko grešaka, bezveznih, a sve zbog "ja sve znam" stava.
zadaće imaju sve više, komentirao je jučer da je puno bolje bilo u boravku.