ja sam cak cula od jednih roditelja iz udruge da kad su dosli s tom idejom (svojim pravom) na czsss da su im odgovorili da ako daju njima da ce se onda svi sjetiti i svi htjeti isto to
Sada je: 03 svi 2026, 03:09.
Moderator/ica: nadicab

beammama je napisao/la:Ne znam odgovor.
Mi smo početkom 9. predali zahtjev za produženje SRV jer nam je u prošlom pisalo da vještačenje treba biti u 10. i da trebamo zahtjev trebamo predati mjesec dana ranije. Još nismo dobili nikakvo rješenje, a iz HZMO-a me traže zbog dječjeg da donesem rješenje

dosta nevjerojatno, ali istinito. kopiju rješenja, nalaza i mišljenja pošalji poštom s povratnicom u HZMO pod hitno i nazovi referenticu i javi joj da si poslala.lucky je napisao/la:Hitno vas molim za odgovor.
Koristim SRV koje mi istječe za nekoliko dana. Rečeno mi je (na HZZO) da bez obzira da li ću tražiti produženje SRV ili ne ja moram podnijeti zahtjev na HZZO (ili za produženje SRV ili za povratak na puno radno vrijeme). Ja sam podnijela zahtjev za prekid SRV i povratak na puno radno vrijeme. E sad pitanje je: da li ja čekam novo rješenje (ozirom da sam podnijela zahtjev) i na posao se vraćam po nekom datumu koji će stajati u tom rješenju, ili moram ići raditi odmah po isteku starog rješenja tj. sutradan po datumu koji je tu naveden, a novo rješenje ću dobiti samo formalno.

alexandra je napisao/la:otočanka, HZZO ne šalje rješenje u HZMOdosta nevjerojatno, ali istinito. kopiju rješenja, nalaza i mišljenja pošalji poštom s povratnicom u HZMO pod hitno i nazovi referenticu i javi joj da si poslala.
i hvala za info. 

Fantasy je napisao/la:zahtjev za naknadu koja će ti biti jednaka iznosu dobivenom od firme

.Ja dobivam uredno iste svote.

Plava je napisao/la:ja sam imala problema kod promjene firme, morali su svi potpisivati izjave da se slažu da sam ja na 4 sata, inače je procedura da sam morala prebaciti pravo na SRV na muža, promjeniti firmu bez da imam prekid staža i onda nakon određenog perioda vratiti pravo na sebe..uff koja katastrofa..

Otocanka je napisao/la:Meni su rekli zadnji koje imate (naši su prvi iz siječnja), a produljenje je ovaj mjesec. Nisu ništa spominjali da ne smiju biti "stariji od ...".

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju.