Sada je: 31 srp 2026, 23:25.
Moderator/ica: medo14
, pretpostavljam da se to ne smije i to mi je u redu, jer se isti testovi koriste kod više generacija. 

ja sam samo jednom bila kod drugog profesora, kada je nesto popustio u matematici. ne zato da vidim test, iako mi ga je usput samovoljno pokazala, nego da vidim gdje je nastao problem, ipak ona bolje zna nego ja, ona ga gleda svaki dan. slusajuci njega, problem je u njoj. aha, mos mislit

Bubidea je napisao/la:da, sedmi je razred.
ja cak mislim da nitko ne trci svakom profesoru, ali je zgodno da ti je pri ruci, ako ti slucajno zatreba.
pa su se mame na ovo topicu zato zalile da izgube hrpu vremena dok polove koga trebaju.
ma, samo da jednog trebas, zgodniji je ovaj nas sistem.
, engleski ) obavezno se salju doma na potpis. Sledeceg casa se vracaju nazad, da bi ih stavili u fasciklu za svakog ucenika pojedinacno gde se skupljalju testovi svih predmeta.

), nisam tražila testove jer mi je bilo dovoljno da mi učka kaže što ima
...i onda nek se desi da odvojiš vrijeme za te pojedinačne informacije kod predmetnog profesora i on nažalost tada bude spriječen i ne pojavi se u datom terminu

a pogotovo tuđu djecu ne karakteriziram. Ozbiljno. Ni ne smatram ikog čudnim, ni ne prozivam. Svakako sam na strani roditelja koji prate dijete i pružaju mu oslonac
ali se nadam da će biti stvarno ponekad.
- za test koji je netipičan (moguće je da je većina takvih u 5. razredu) morat će se snaći, i ok, dobiti i neku ocjenu upozorenja (ako se snalazi u gradivu, to ne bi baš trebao biti kolac 

pa dodje inspekcija i ako učitelj/ica nema testa u jako je nezavidnom položaju. Ovak crno na bijelo lako se dokaže kakve nebuloze "bistić koji zna za 5" piše. 
Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 14 gostiju.