Sada je: 03 svi 2026, 04:18.
Moderator/ica: nadicab

, ja sam istu stvar ucinila. Vec u 4 mjesecu trudnoce svom sam ginekologu najavila da ne mislim roditi drugacije nego na carskk, jer su meni vec jedno dijete sjebali, pa ne bih bas opet isto prolazila. Poslije svega opet da ostanem trudna rodila bih na carski pa nek me pljuva tko god hoce
Sad nek me pokenjaju svi pobornici prirodnog poroda

ili su to samo babarije kako tvrdi mm?! znam da bi po Feng shuiu krevet trebao biti okrenut prema sjeveru, jbg nismo japanci a bome ni u prilici da rusimo i gradimo iznova
uglavnom, ako netko od nas nadje ljubavnika ili ljubavnicu ili mi se smanje cike nakon poroda
okrivit cu magnetske sile i polozaj kreveta, vratiti krevet di je bio do sad i sve ce biti super
dosta sale, sto mislite o tom polozaju kreveta na S strani?

što ne koristiš 2 godine, ne treba ti, proslijedi dalje",
nikako se rijesiti starih i nepotrebnih stvari, tek sad u trudnoci uhvatila me manija bacanja, to pripisujem trudnickom gnijezdjenju.

grozno nesto. znam da za to postoje udlage, obicno su silikonske, moja zubarica (ili njen tehnicar) ih izradjuje za otprilike 800 kn. meni se povraca od same pomisli da to drzim u ustima ali sam svjesna da ovako unistavam zube. sa tvojim tumacenjem glavom smo na jug, a na sever idu noge
ja sam napisala da smo mi tako okrenuti ali po FS to nije ispravno, lako cu ja za to. ma daj molim te, nema sanse da si u +20, pa vidim te na fb, ne benavi zeno. zato sam ja u plusu skoro 10 kg
i ako ovako nastavim do termina cu dobiti jos toliko. bas mi je zao sto ne mogu okriviti magnetske sile jer ne spavam u sobi vec u dnevnoj, nocu sam stalno budna pa gledam tv, jedem, citam, jedem, surfam i tako dok ne svane. tada obicno zaspem 

to je bruksizam sa obiteljskom anamnezom rane parodontoze.

nora28 je napisao/la: zato sam ja u plusu skoro 10 kgi ako ovako nastavim do termina cu dobiti jos toliko. bas mi je zao sto ne mogu okriviti magnetske sile jer ne spavam u sobi vec u dnevnoj, nocu sam stalno budna pa gledam tv, jedem, citam, jedem, surfam i tako dok ne svane. tada obicno zaspem

ja sam u prvoj trudnoci dobila ukupno 9 kg, prvih 4 mj sam cak gubila na kilazi zbog povracanja, zato u ovoj nisam imala nikakvih tegoba
i od pocetka skupljam kilice. sve mi pase, sve mirise, nema onoga sto ne mogu pojesti

jer ostalo ovisi o mom dolasku.
- i zaista mogu biti sretna jer radim 

Za sad nisam trazila, jer sam tri sata na poslu i radim sa malima pa bi bilo jako nezgodno, dali bi mi onda velike, pa bi mi bilo isto, ali znam da mi bivsi direktor nije produzio ugovor zbog D. i cijele situacije. Nisam tad nista potezala, ali cisto da znam, zlu ne trebalo....

, obaveze oko D., privikavanje na tetu, a nisam bila ni pri parama /i mislim da nikad necu ni biti/
, tako da nisam nesto ganjala svoja prava. Vjerovatno bi da nisam dobila drugi, bolji posao. A sad me zanimalo, jer se na proljece nadam ugovoru na neodredjeno, i kad moji pilici budu malo stariji, imacu puno vise obaveza, i planiram traziti SRV, ako mi bude potrebno. Tako da je dobro da znam na koji sam nacin zasticena ako dodje do nezeljenih situacija.

martina mama je napisao/la:Lorena, da, to je bruksizam sa obiteljskom anamnezom rane parodontoze. Nije problem samo nocu jer ja to radim i danju. Zubi su mi se bili poceli lipo klimat. Onda smo dogovorili pokusat kroz mjesec dana po danu pokusati ne stiskati zube. Sad se vratilo na svoje pa cemo za noc vidjeti u sijecnju.

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 14 gostiju.