Sada je: 01 svi 2026, 07:34.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

Diami je napisao/la:Mog je mučila probava pazila ja na prehranu ili ne, a bome i malenu isto. I isto kao kod vas -buđenje je bilo zbog perristaltike cijevi - imala sam dojam da ih svako prduckanje dovoljno razbudi da traže cicu za smirenje. To su jednostavno osjetljivija djeca. Ja recimo nisam jela šampinjone, grah, grašak, češnjak, jer bi onda bile koooma noći, a sa mlijekom ili bez u prehrani kod mojih nije igralo ulogu. Starijem su se grčevi smirili sa oko 7 mjeseci, mlađoj sa 9,5 mjeseci, al se onda bude iz drugih razloga...

Tek sad, s 15 mjeseci, počinje više spavati, a kad se probudi ponekad nastavi spavati bez pomoći. Dakle, brojimo sada 2-3 buđenja, a kad će prespavati cijelu noć....strpljiva sam 

s tim da moram napomenuti da je negdje od trećeg do sedmog mjeseca spavala 6 sati u koamdu, od 23-5h ujutro, što je bilo idealno. onda je mm otišao na duži put, mi prešle kod mojih da noćimo, dijete promijenilo sredinu i tad smo se počele uspavljivati na sisi, što je trajalo do kraja dojenja.. 

).. Sad je prošao 3 godine i još uvijek nije prespavao u komadu, budi se u prosjeku do 3 puta radi pijenja vode i zato jer mu se piški.. 

sa tri mjeseca prespavao noc od 10 uvece do 6 ujutro! Inace dojim iskljucivo na zahtjev.

bubsek je napisao/la:ja te necu bas utjesit...moja E ima 18mj i imam osjecaj da cijelu noc cica...jedino onaj prvi sad odrapi 2-3 sata...
i sama pokusavam nac resenje...

)
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.