Sada je: 06 lip 2026, 02:22.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

Definitivno, nama super stvarcica

tratinčica1711 je napisao/la:nama je najbolji poklon za 1. rođoš bila dječja foteljica. I dan danas sjedi u njoj.

fancy je napisao/la:Foteljica je super stvar, moja gospodjica je jos koristi, u njoj je kad citamo slikovnice, kad se sama zaigra kojekakvim stvarcicama, nekad cak i kad sama ruca, privuce je do malog stolica u boravku i posluzi seDefinitivno, nama super stvarcica
![]()
Ima i FP super igracaka, pa mozda da odaberes neku koju nemate, meni je onaj lonac sa oblicima super, isto ga jako dugo koristimo i nikako da joj dosadi.

Forest je napisao/la:Nama je super poklon bila viseća ljuljačka (ako imate dvorište)
i mali stolić i stolica (brzo dođe period kad to mogu koristiti), tu je počela i jesti, crtati,čitat... ma sve i svašta

boysmama je napisao/la:Suncokret, nama je za 1. rođenadan najbolji poklon bio gusjenica pričalica od FP-a, evo ova: http://ljekarna-rijeka.hr/proizvodi/za-bebe-i-mame/igracke/edukativne-igracke/fp-gusjenica-pricalica-za-sveznalice-878/
imaju je na hrvatskom, priča i pjeva, kad okreneš prozorčiće upoznaje te sa životinjama i prijevoznim sredstvima i daje njihove zvukove, odlična je, a zabavna i za starije klince... a može se i uči za sobom... ona je nama stalno bila u pogonu, duuugo, sve dok se nije razbila pa sad nema zvuka

. Zato mi je knjiga super ideja, nešto što će joj jednog dana biti uspomena ili nešto korisno (no, veliš da fotelju već imate).
Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.