Sada je: 03 svi 2026, 01:48.
Moderator/ica: nadicab

igor%branka je napisao/la:hvala vam svima na potpori,a posebno gospodji Ireni na velikoj podrsci,jer mi je stvarno pomogla da se malo bolje osijecam.....
jos malo pa mi moja mala Mia dolazi kuci pa cu biti zaokupljen,samo se nadam da cu se uskoro moci pomiriti s tim jer sam trenutno ljut na cijeli svijet a najvise na sebe samog iako nemam razloga za to ali tako je.............
!

igor%branka je napisao/la:pa neznam sta bih pisao jer jos nisu stigli kuci tek je treci dan danas,a koliko cujem od supruge,mala i sisa malo ali brzo zaspi pa ju mora buditi i jako je nemirna,stalno mrda rukicama i nogama,ja se nadam da je to dobar znak.....
i danas ce joj doci u bolnicu netko za savjetovanje u vezi downovog sindroma.....jedva cekm da dodju kuci nadam se da ce mi onda biti lakse jer ovako sam na rubu zivcanog sloma

jer ovako sam na rubu zivcanog sloma

a miu i mamu samo grli, pazi i mazi.

DomiMama je napisao/la:igor - ovo je ona na slici? predivna je![]()

igor%branka je napisao/la:i danas ce joj doci u bolnicu netko za savjetovanje u vezi downovog sindroma
alexandra je napisao/la:igore, dobro došao i samo slušaj ove iskusne mamea miu i mamu samo grli, pazi i mazi.
![]()
danas sam službeno upoznala ireninog sina.![]()
došao je u parkić i sjeo kraj s. na ljuju.
ja: dobar dan, jesi li ti j.?
on: da ja sam j.
ja: ja sam s. , prijateljica tvoje mame.
on, pruži mi ruku: drago mi je da smo se upoznali![]()
![]()
ja: ovo je moja kćer, zove se s.
on: ja znam da je to vaša kćer i da se zove s., zaljubio sam se u nju na prvi pogled.![]()
![]()
ja: pa kad je to bilo?
on: kad sam prvi put došao i kad smo se ljuljali zajedno, a ja sam pjevao.
zaljubio sam se jer je jako zgodna.
ja: s. ne priča, može, ali neće, samo ponekad nešto kaže kad joj je volja.
on: to je skroz u redu.
![]()
onda sam malo poskrivečki suzila da me djeca ne vide

igor%branka je napisao/la:DomiMama je napisao/la:igor - ovo je ona na slici? predivna je![]()
je ona je moja mala slatkica

Dinkic je napisao/la:Ako još netko nezna, a htio bi doći na edukaciju u subotu 20.10.2012., evo još jednom info, svi mogu doći:
http://www.zajednica-down.hr/

Dinkic je napisao/la: ..... Ove godine samo u Zagrebu imamo 6 prvašića, ukupno u RH ove godine ih je 13 do sada što znamo. Sveukupno imamo u redovnoj školi po prilagodjenom programu od 1.-8. razreda 58 djece, a 2007/2008 ih je bilo 7dero.

IRENA je napisao/la:Dinkic je napisao/la: ..... Ove godine samo u Zagrebu imamo 6 prvašića, ukupno u RH ove godine ih je 13 do sada što znamo. Sveukupno imamo u redovnoj školi po prilagodjenom programu od 1.-8. razreda 58 djece, a 2007/2008 ih je bilo 7dero.
Brojke govore same za sebe ...![]()
dinkic

DomiMama je napisao/la:IRENA je napisao/la:Dinkic je napisao/la: ..... Ove godine samo u Zagrebu imamo 6 prvašića, ukupno u RH ove godine ih je 13 do sada što znamo. Sveukupno imamo u redovnoj školi po prilagodjenom programu od 1.-8. razreda 58 djece, a 2007/2008 ih je bilo 7dero.
Brojke govore same za sebe ...![]()
dinkic

igor%branka je napisao/la:DomiMama je napisao/la:igor - ovo je ona na slici? predivna je![]()
je ona je moja mala slatkica

a tko ce voziti autobus? teta Helena? rekoh: ne, vozit ce vozac... D: a kako se zove? rekoh: nemam pojma... D: onda cu ga nazvati majstor Mrkonja 

majstor Mrkonja..

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.