Sada je: 18 tra 2026, 15:07.
Moderator/ica: nevenera

. Lijepa je i mekana mekana. Malo glomazna, ali mislim da ce se stisnuti u pranju. Sad sw namace u hladnoj vodi, veceras ide u masinu 

. izdrzala je odlicno, tragovi na kozi neznatni. odlicna bas za spavanje (jer mi se i nakon pranja cini malo preglomazna, i dosta je siroka izmedju nogu). upija jako dobro i puno (tako i izgleda na prvi pogled). 

) pa se gornji sloj odvojio. Ali ja s flafijevcima imam dobro iskustvo i sigurna sam da bi oni bez problema zamijenili ulozak.
Kolberg je napisao/la: Kad se vratimo budemo na test bacile i velur pocketicu koja je po modelu ala Pupeko i meni je sasvrsena.

Ovaj put fotke idu u poseban post.
Sušila mi se dosta dugo. Za usporedbu puno sporije od npr. Pupeko pelene, brže od Rodinih pelena, npr. nježne puse.

, a ovdje iznenađenje. Moram sama to provjeriti 

Kolberg je napisao/la:Kad sam dobila ovu poketicu u ruke učinilami se nekako malena, ali dobro izgleda na silkinom manekenu, no nisam sigurna dal bi mogla na djete od 15kg

nevenera je napisao/la:može meni? ja sam isprobala samo flafi. jel to ide za mog od 11-12kg
nevenera je napisao/la:može meni? ja sam isprobala samo flafi. jel to ide za mog od 11-12kg
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.