Sada je: 17 tra 2026, 08:45.
Moderator/ica: Hajdi

Liv Tyler je napisao/la:E ovaj set je ok, ima i još jedan kojeg sam otkrila naknadno, a sad svi odreda doma koristimo ove četkice.
Da se bolje vidi ova gricka
Ona je i za grickanje i svašta nešto dok četkica ne dođe u upotrebu. MOžda je zgodnije nego dati djetetu ovaj štapić za grickanje da ga dijete ne gurne sebi u usta.

, a kad izađu skroz kad ih i kako treba čistiti? Negdje sam pročitala da se zubi čiste čim izađu. Kako vi to obavljate?
sa blazinicom pređi malo i po desnima kolko će ti beba dati, da skineš naslage hrane. ujutro i navečer ti je dovoljno. 

. moglo bi bit od zubića
Jedna mi je prijateljica rekla da ta faza traje osam tjedana. Meni se momentalno smracilo!
Utjesite me.Zenshu je napisao/la: Mislim na baljenje, trpanje saka u usta i razdrazljivost?

usta, usne i jezik su im glavni izvor zadovoljstva i sisanje ih smiruje. do sad su nam bebice bile mirne, samo papale i spavale a sad odjednom užasno sline i trpaju sve živo u usta. normalno je da se zamisliš dali je to zbog zubića. ali to ona radi neovisno o vremenu izbijanja zubića, može joj prvi zub izbiti sa 4 mjeseca a može i sa 10 mjeseci. saznaj sa kolko je tebi i tvom mužu izbio prvi zub, izbijanje je genetski uvjetovano.

Mislim da sam ja sa zubićima bila u nekom prosjeku - 6. mjesec, a za muža ću morati saznati. Nisam znala da je to genetski uvjetovano. Ajde barem jedna koliko-toliko predvidljiva stvar u njhovom razvoju. 

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.