Sada je: 18 tra 2026, 13:43.
Moderator/ica: nevenera

lamiel je napisao/la:znam da ne bi smjela reklamirati tete šivalice, ali ovo nije reklama nego upozorenje mamama, dobro razmislite od koga će te kupiti pelene, jer evo što se dogodilo nama nakon 3 mjeseca korištenja.
pelene je šivala suzi ("najpovoljnije platnene pelene u hrvatskoj")
https://picasaweb.google.com/jelena.baz ... zjePelene#

Julija29 je napisao/la:I mi smo do prije dva mjeseca platnenopelenasi. Koristimo pelene tete-sivalice, pa necu udarati reklamu. Samo da se osvrnem na prethodni post i generalno ocijenim ove sivene pelene koje imam.
Nisam sigurna da je ovo napisano istina. Prvo, vidjela sam (nisam koristila) Suzine pelene i ne cini mi se da je ovo materijal sa kojim ona radi. Nije da branim zenu, zapravo, nemam lijepo iskustvo u kontaktu s njom, ali koliko sam vidjela, koristi bambus i pamucni flanel, a ovo na slikama to sigurno nije. Drugo, vidjela sam isti komentar na FB stranici tete-sivalice od koje sam ja uzela pelene, uz napomenu "molim da ne komentirate". Pa sto stavljas, ako neces da se komentira? I trece, osoba koja je ostavila ovaj post ima samo taj jedan jedini post na Forumu.
Zakljucak: Mislim da se radi o nelojalnoj konkurenciji.
.

.
, moram ju probati s dodatnim uloškom jer mi nešto slabije upija
Ove koje koristimo vel. 1 nisu naše...

, a neku noć je s dodatnim uloškom izdržala 12 sati. Bila je mokra skroz-naskroz, ali nije promočila. Osim toga, stvarno daje osjećaj suhoće.
Od mene nije dobila desetku samo zato što mojem malom pišulincu 'puše' oko struka. Bilo bi mnogo bolje kad bi se od naprijed mogla preklopiti (dvostrani čičak). Vjerujem da je za veće bebe 

) jako je detaljno i jasno
. tvoje ocjenjivanje

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.