Sada je: 18 tra 2026, 13:46.
Moderator/ica: nevenera

Uskoro krećemo sa našom tradicionalnom humanitarkom - u znak spomena i sjećanje na našu prerano preminulu članicu, RLmamu, u želji da njenoj djeci bar malo olakšamo predstojeće blagdanske dane, i da znaju da ni nju ni njih nismo zaboravili.![]()
Sve obavijesti u vezi humanitarne akcije bit će na našem Humanitarnom podforumu, pa vas molimo da tamo pratite sve vezano uz ovu akciju.
Unaprijed hvala svima koji će se odazvati.

Kad netko tvrdi da je nešto "veća" kemija, mora da je detaljno upućen u sastav pojedinog deterdženta, jer ako gledaš samo ono što piše na pakiranju, ne budemo puno pametnije. Nisam skroz sigurna, ali mislim da na deterdžentima ne pišu svi sastojci kao na kozmetici npr. tak da nemreš znati kaj je sve unutra. Daklem, sensitiv, black, i drugi vjerojatno je prije marketinški trik nego da stvarno neke znači. I da, mislim da nema potrebe imati puno različitih, ako nađeš jedan koji dobro pere, drži ga se, samo pazi na količinu
(ostavljam prostor da sam možda u krivu, ali nisam primjetila da mi je od black deterdženta roba pocrnila
)

, ja ti iz svog iskustva mogu rec da je i to individualno. M nekad piski puno pa nam nekad procuri, a nekad kad mislim da se puno napisao npr nakon 3 h djelomicno je suha. Tako da nije svaki puta da ce se jako zapisati.

no unutra ne može ići ništa mokro totalno, tj može pelena popišana ali ne možeš pelenu isprat i ocijedit pa staviti jer promoči. tako da sam ja pokakane pelene stavljala takve kakve jesu i doma bih ispirala.

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.