Sada je: 01 svi 2026, 06:21.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

nevenera je napisao/la:koliko je dijete staro? ukoliko ste krenuli s oko 6 mj, i isprobali nove namirnice već mjesec i pol do dva možete uvesti drugi obrok (oko 8 mj) iako dijete nije u potpunosti zamijenilo obrok tj doji nakon njega. ukoliko je dijete mlađe možete još pričekati malo.
nakon obroka nudite vodu, slobodno, ako želi. ako ne, nek i dalje doji.

mrs. eastwood je napisao/la:brokulu skuhaš, nema se tu što - ona je vrlo brzo skuhana. ako pitaš za kombinacije, nama je za sada hit u palenti zamješano, a voli je i s krumpirom. Nekad je brokule više, nekada manje u kombinacijama. Ali kombiniram sve što mi je za taj dan po redu, svježe ili nama na meniju, pa njoj odvojim u nekom trenutku...
Sad je jede rukom kao fingerfood.
neki drugi način pripreme mesa, osim kuhanje se preporuča nakon godine dana. ali možeš pirjati na vodi recimo.
mislial sam upravo to, na kombinacije. Probat ću onda s krumpirom. Što se mesa tiče, mislila sam si da se smije samo kuhati, ali sviđa mi se npr ideja o pirjanju. To bi recimo mogla. Hvala na idejama

mrs. eastwood je napisao/la:možda da mu učiniš taj fingerfood malo zanimljivijim. pogotovo onu hranu za koju si primjetila da posevno voli. duge prutiće kuhane mrkvice, pura ili krupica rezana na kockice i sl. neka bide veselo i šareno - i sigurno naravno!
isto, nemoj se zamarati oko nereda i ako uprlja sto. pustite ga da melja okolo, lako se pocisti.
hoće li doržali žlicu u ruci dok jede?
naravno, ne mora on s njom jesti. ali neka mu je i ona na dohvat. doći će neka faza, neki klik - koji mi nećemo ni primjetiti - i hop on će krenuti lopatati sa žlicicom.

kad joj staviš hranu ispred nje, da li je dira, gnječi, pipka rukama? ili je baš ono- ne dira nikako. samo stoji i miruje.Wiki je napisao/la:i neće nikako dirati hranu
nevenera je napisao/la:kad joj staviš hranu ispred nje, da li je dira, gnječi, pipka rukama? ili je baš ono- ne dira nikako. samo stoji i miruje.Wiki je napisao/la:i neće nikako dirati hranu

nevenera je napisao/la:diranje i igranje bi bilo dobro no ako ide sporije bit će bolje. bito da želi dirati
stavi svaki put na stol, probaj razne oblike i strukture, kolutiće, kockice, prutiće... i samo nudi i nudi. jedan dan će se desiti klik

Diami je napisao/la:Nedavno sam čitala da klinci znaju imati probleme sa senzorikom i zato ne vole hranu u rukama
Wiki je napisao/la:Pozdrav svima, opet ja s pitanjima i podpitanjima.. uveli bi mahune, tj već smo trebali, al trenutno ih nema na tržnici, savjet?

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.