Sada je: 30 tra 2026, 12:46.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997
. Zvuci dobro ovo zadnje.
. 

), a na kalendaru je pisalo lower FX. posto znam sta to znaci, odradila sam barre legs iz obicnog 21DF. i to je zahtjevan trening ali bez skakanja. u stvari su jako slicni, samo je barre legs low impact. radi se 20 ponavljanja neke vjezbe, npr. cucnjeva, pa 20 sekundi titranja, pa odmah 30 sekundi zadrzavanja. e to drzanje je tesko... imam jos posla s nogama, zadnju vjezbu sam radila s modifikacijama.
pčelica_maja_23 je napisao/la:neve koju si policu sredila i kaj pod time misliš?

! Zvuci puno, ali ako je cilj da jedva idradis 6-8 ponavljanja, potrebna je tezina. Go heavy or go home, kaze Chalene
.

Masha je napisao/la:Cure, kako stojite sa sklekovima?
Ja jos ne mogu pravi muski sklek odraditi. Ili radim zenski ili ovaj muski jadnjikavo, niti dopola.
Mala Bornica je napisao/la:Masho, sklekove radim muske koliko mogu pa se spustim na koljena. Polako, doci ces do pravilnog muskog skleka... ne znam sada koji trening radis, ali moje iskustvo je takvo da je sklekove majstorica chalen u chalean extreme. Kod autumn u 21DF i 21DFX mi je previse mi uta sklekova. Odradim ja to, ali chalean ima bolji sistem za sklekove. Po 12 ponavljanja, po nekoliko puta.
- odradila sam samo 20-min. recharge (istezanje) što je bilo predviđeno nakon subotnjeg treninga, ali u sub. nisam stigla.
.

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.