Sada je: 29 tra 2026, 18:32.

latica je napisao/la:olja, te kuglica sam već par puta pisala recept - ja to odokativno radim jer ih često pravim, ali ide pola kile mljevene puretine, jedna naribana tikvica, malo ocijeđena, jedno jaje, šalica kuhane kvinoje, malo zobenih pahuljica, malo češnjaka zgnječenog, pola naribanog luka i začini - sad stavim soja sosa malo i 5spice kineski miks, ali možeš po želji. to sve pomiješaš i praviš male kuglice, staviš na papir za pečenje, malo ih sad premažem maslinovim uljem s kistom i pečeš oko pola sata na 200 stupnjeva. u originalu ide origano i sjeckani peršin od začina!

i radič sa komadićima prženog špeka (nemre se bez mesa
) solejkini muffini od bundeve sa karamelom. oblizala sam kuhače i rajniglice do zadnje kapi karamela
muffini su odlični. umjesto oraha dodala sam 20 dkg rogača u prahu i đumbira u prahu. ma mrak

moji su se smrzli ....nešto ima baka
ali ne puno....za pitu, dvije

a ne bih poriluk jer onda svi smrduckamo kao da smo se oznojili u sintetici

Barbi je napisao/la:a ne bih poriluk jer onda svi smrduckamo kao da smo se oznojili u sintetici![]()
Mi danas imamo poriluk pa sam se baš dobro nasmijala. Meni kuća smrdi na znoj dok se poriluk kuha, ovo nisam primijetila da i mi poslije otpuštamo miris.
očito prerijetko kuham porilukthalia je napisao/la:Ma pustaju sve jakne koje su u isto vrijeme bile u kući s porilukom
pripremam se za veliko slavlje Švedske kraljevine

a sutra mesna štruca u umaku od senfa i kolač od mrkve.Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.