Teško je nakon njega.
Ja sam radila triometrics večeras
Nkiša je bolestan. Budem budna večeras
Sada je: 02 svi 2026, 18:45.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997
.
koje je to vježbanje volje
.
. u rasporedu ti trbušnjaci dolaze nakon "pravog" treninga, a recharge na dan kada je pola sata cardio. ja sam to radije ovako spojila
.
. prva runda mi je bila problematicna, tri puta sam isla na wc. kako sam poskocila, tako mi je dosla sila, i jedva bi minutu odskakala.... nije mi inace bas tako. 

Sad ću ostatak tjedna malo paziti da ne preforsiram ruke, jer sad mi ostaju samo treninzi za gornji dio tijela (prsa, ruke, leđa, ramena) i jedan cardio dan. Inače vikendom (petkom ili subotom - ovisi koji dan imam više volje) ubacim uz ono što je po rasporedu, još 15-20 min vježbi za guzu

les mills te zoveeeeeeeeeeeee 
pa znas da mi bas pase, mogla bi ubaciti kad se zelim dobro iskakati i iznojiti. Dobro je i za izbacivanje stresa.nevenera je napisao/la:ja sam sinoć jogu
mila majkokoje je to vježbanje volje
čim sam vidjela na kalendaru došlo mi je da odustanem
kasno je
radila sam do 15, vodila malog na terapije i došla doma tek u 16, nikša je bolestan, nisam ništa spavala
onda sam se u 19.30 opalila po guzici i rekla da idem
kako nisam ništa pripremila a dečki su spavali vježbala sam u gaćicama

nevenera je napisao/la:Ja sam incinerator večeras
Gornji dio tijela
Digla sam utege na 5 kg
Prekjučer prsa, jučer ruke (bicepsi i tricepsi). Danas je cardio, to ću se odlučiti za nešto drugo, da se odmorim od Body Beasta bar na jedan dan. Prošli tjedan je bila Autumn, sad bi mogla nešto od Shaun Tja.
Al dosta traje, i po sat vremena trening. Ne znam tko izdrži po sat vremena uz Shauna 

.
.
.
.
. Sad me zanimaju i ostali treninzi iz les mills
.

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.